Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Vammaisneuvosto 34 22.04.2010
Vammaisneuvosto 44 20.05.2010

4633-2010 (5126)

Turun AKK:n monikulttuurinen neuvosttelukunta

Tiivistelmä: -

Vammais § 34

Vammaisneuvoston sihteeri Rita Salviander 24.3.2010:

 

Turun aikuiskoulutuskeskuksessa toimii monikulttuurinen neuvottelukunta, jonka tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Turun AKK:n toimialojen ja työelämän välillä sekä olla tukena mm. koulutusohjelmien, opetussuunnitelmien, tutkintojen järjestämiskäytäntöjen ja yhteistyösuhteiden kehittämisessä sekä asiakastarpeiden tunnistamisessa. Neuvottelukunta on perustettu vuonna 2006.

 

Liite                                    Neuvottelukunnan rooli

 

Neuvottelukunnan jäseniksi kutsutaan henkilöitä, joilla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti neuvottelukunnan toimintaan ja jotka edustavat alan keskeisiä työelämän tahoja tai muuta toimialan kehittämisessä tarvittavaa asiantuntemusta.

 

Neuvottelukunta on pyytänyt vammaisneuvostoa nimeämään edustajansa tammikuussa 2006. Vammaisneuvosto nimesi edustajakseen Anita Birstolinin.

 

Liite                                    Neuvottelukunnan muistio 17.2.2010

 

Ehdotus       Vammaisneuvosto keskustelee vammaisia ja AKK:n koulutusta koskevista asioista, jotka mahdollisesti tulisi viedä monikulttuurisen neuvottelukunnan käsiteltäväksi.

 

 

PäätösAsia pantiin pöydälle.

Vammais § 44

Pöydältä 22.4.2010:

EhdotusVammaisneuvosto keskustelee vammaisia ja AKK:n koulutusta koskevista asioista, jotka mahdollisesti tulisi viedä monikulttuurisen neuvosttelukunnan käsiteltäviksi.

PäätösVammaisneuvosto päätti tiedustella neuvottelukuntaan kuuluvan varajäsenensä Anita Birstolinin välitykselläTurun AKK:n monikulttuuriselta neuvottelukunnalta

- eri tavoin toimintaesteisten henkilöiden osallistumisesta Turun AKK:n koulutukseen ja mahdollisuudesta koulutukseen

- eri tavoin toimintaesteisten maahanmuuttajataustaisten osallistumisesta Turun AKK:n koulutukseen ja mahdollisuudesta koulutukseen

- arviota siitä, minkälainen tarve edellämainittuihin on

 


Liitteet:

Vammais § 34
Liite 1:Turun AKK:n monikulttuurinen neuvottelukunta
Liite 2:Turun AKK:n monikulttuurinen neuvottelukunta