Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja824.03.2022 

3424-2022 (12 04 01, 00 04 02)

Yhteistyösopimus jääajan jakamisesta

Asiakaspalveluesimies Jaana Sitaru-Niemi:

Turun kaupungin liikuntapalveluiden vastuulla on hallinnoida liikuntapaikkojen vuorojenvaraus toimintoja ja huolehtia, että olosuhteet ovat tehokkaassa ja tarkoituksen mukaisessa käytössä.

Yhteistyösopimuksen tarkoitus on saada liikuntapalveluiden hallinnoima jääaika mahdollisimman tehokkaasti ja tasapuolisesti jääurheiluseurojen käyttöön. Yhteistyösopimuksessa määritellään tarkemmin, mitä olosuhteita sopimukseen tarkemmin kuuluu ja miten vuorojen käsittely, laskuttaminen ja tiedottaminen vuorojen hallinnoinnin osalta toteutetaan.

Liikuntapalvelujohtajan toimivallassa on tehdä liikuntatoimen osto-, myynti- ja vuokrasopimukset liikuntalautakunnan vahvistamissa rajoissa ja lautakunnan hyväksymien ohjeiden mukaan.

Turun kaupungin Liikuntapalvelut on luonnostellut Turun Nuorisokiekko ry:n kanssa tehtävän yhteistyösopimuksen vuorojen hallinnointipalveluista jääurheiluseuroille 1.5.2022–30.4.2023 väliselle ajanjaksolle. Turun kaupunki maksaa Turun Nuorisokiekko ry:lle 4.950 euron (alv 0 %) korvauksen sopimuksen mukaisten tehtävien hoitamisesta.

Liite 1Yhteistyösopimus jäävuorojen hallinnointipalvelusta     

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

PäätösPäätin tehdä Turun Nuorisokiekko ry:n kanssa liitteen 1 mukaisen yhteistyösopimuksen jääajan jakamisesta jääurheiluseurojen käyttöön ajalle 1.5.2022–30.4.2023.

 

Markus Kalmari

Liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje on päätöspöytäkirjan liitteenä.

 

Jakelu

aoTurun Nuorisokiekko ry
tiedLiikuntalautakunta
tiedAhtiainen Annakaisa
tpvNummi Oskari
tiedSitaru-Niemi Jaana


Liitteet:

Vapaliip § 8
Liite 1:Yhteistyösopimus jäävuorojen hallinnointipalvelusta