Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1128.01.202011

4807-2019 (02 05 00)

Soutu- ja melontakeskuksen käyttäjien kausimaksut 1.1.2020 alkaen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 11

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi / erityisasiantuntija Annakaisa Ahtiainen:

Liikuntalautakunnan päätöksellä 13.6.2019 § 57 sovittujen olosuhteiden osalta aikuisliikunnan kertamaksukäytännöistä luovutaan vuoden 2019 loppuun mennessä ja siirrytään kausimaksuihin, jotka sisältävät yli 20-vuotiaiden käyntien lisäksi myös olosuhteisiin liittyvät vuokra- ja toimintakulut. Liikuntalautakunta päätti 12.11.2019 § 94 vuoden 2020 kausimaksukäytännöistä Turun kaupungin miekkailutilan, Kupittaan ampumaradan ja Impivaaran jousiammuntaradan osalta. Turun kaupungin Soutu- ja melontakeskusta käyttävien seurojen liitteinä olevia kausimaksusopimuksia esitetään käyttöön otettavaksi 1.1.2020 alkaen.  

Soutu- ja melontakeskusta (Rykmentintie 55) käyttää seitsemän seuraa: Turun Soutajat ry, Saaristomeren Melojat ry, Nesteen Soutajat ry, Suvituulitiimi ry, Soudun Tukiyhdistys Doorikset ry, Turun Kirkkoveneseura ry ja Turun Soutupiiri ry.

Jokaiselle seuralle on laskettu seurakohtainen kausimaksu:

Kausimaksu koostuu perusmaksusta, säilytettävien kirkkoveneiden määrään perustuvasta maksusta ja kolmen aiemman vuoden (2016-2018) keskiarvoisesta yli 20-vuotiaiden käyttäjien kausimaksusta (2 €/käynti) sekä tarvittaessa toimistotilojen käyttömaksusta. Perusmaksu kattaa laiturin ja päärakennuksen käytön. Perusmaksussa on otettu huomioon myös ns. liiketoimintakerroin: jos yhdistys toteuttaa esim. vuokraustoimintaa, se maksaa kaksinkertaisen perusmaksun. Aiempien vuosien keskiarvoisten käyntimaksujen painoarvo on 0,5. Kausimaksu laskutetaan käyttäjiltä kolmessa erässä vuoden aikana sovittuina kuukausina.

Kausimaksulaskelma (oheismateriaali 1) on tehty yhteistyössä pääkäyttäjäseurojen kanssa. Seurojen edustajat ovat hyväksyneet laskelman sekä sopimusten sisällöt (sopimusmalli liitteessä 1).

Liite 1Kausimaksusopimus – malli sopimuksesta

Oheismateriaali 1Kausimaksulaskelma

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta hyväksyy liitteenä olevan sopimusmallin ja edellä esitetyt Soutu- ja melontakeskuksen käyttäjien kausimaksut 1.1.2020 alkaen sekä oikeuttaa olosuhteista vastaavan liikuntapalvelujen työnjohtajan allekirjoittamaan sopimukset sopimuskumppaneiden kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedNesteen Soutajat ry
tiedSaaristomeren Melojat ry
tiedSoudun Tukiyhdistys Doorikset ry
tiedSuvituulitiimi ry
tiedTurun Kirkkoveneseura ry
tiedTurun Soutajat ry
tiedTurun Soutupiiri ry
tiedAhtiainen Annakaisa
tiedHatanpää Susanna
tiedKoljonen Timo


Liitteet:

Liiklk § 11
Liite 1:Kausimaksusopimus - malli sopimuksesta