KAUSIMAKSUSOPIMUS SOUTU- JA MELONTAKESKUS

 

 

SOPIJAOSAPUOLET

 

TILAN HALTIJA

Turun kaupungin Vapaa-aikatoimiala / Liikuntapalvelut

Blomberginaukio 4

20720 TURKU

puh. 2623 2111

fax 2623 255

 

TILAN KÄYTTÄJÄ         LASKUTUSOSOITE

Seuran nimi             Seuran nimi

Seuran osoite            Seuran osoite

Postinumero ja -toimipaikka         

Y-tunnus:

Vastuuhenkilö:

Puh.

 

SOPIMUKSEN KOHDE

Turun kaupungin soutu- ja melontakeskus

Rykmentintie 55

20880      

      

 

Tässä sopimuksessa käytetään termiä ”haltija”, kun tarkoitetaan yllä mainittua kaupungin palvelualuetta ja termiä ”käyttäjä” kun tarkoitetaan tilaa käyttävää tahoa. Termillä ”sopijaosapuolet” tarkoitetaan haltijaa toisena osapuolena ja käyttäjää toisena osapuolena. Termillä ”asiakas” tarkoitetaan palvelun saajaa tai loppukäyttäjää.

 

SOPIMUKSEN YHTEYSHENKILÖT

 

TILAN HALTIJA            TILAN KÄYTTÄJÄ

Turun kaupungin liikuntapalvelut      Seura

Timo Koljonen            Yhteyshenkilö

Liikuntapaikkamestari         Titteli

Puh. 050 554 6221         Puh.

 

 

Yhteyshenkilöissä tai laskutusosoitteessa tapahtuvat muutokset on ilmoitettava välittömästi sopijaosapuolille.

 

 

 

 

 

SOPIMUKSEN KOHDE JA SOPIMUKSEN MUKAISET PÄÄTEHTÄVÄT

 

Tällä sopimuksella sovitaan Turun kaupungin omistuksessa olevan olosuhteen (Soutu- ja melontakeskus) käytöstä sekä olosuhteissa harjoittelevien ja/tai liikkuvien asiakkaiden käyntimaksuista. Sopimuksella käyttäjä saa käyttää olosuhdetta soutu- ja melontalajeille ominaiseen harjoitteluun ja valmennukseen sekä niihin liittyviin kilpailuihin ja oheistoimintoihin. Olosuhde pitää sisällään harjoitus- ja liikunta-alueen sekä sillä olevien tarvittavien rakennusten käytön. Sopimus sisältää myös kaikkien tilan asiakkaiden kertakäynnit ja veneiden säilytysmaksut.

 

SOPIMUSKAUSI

 

Sopimus alkaa 1.1.2020 ja on voimassa toistaiseksi. Tätä sopimusta ei saa kumpikaan osapuoli siirtää kolmannelle osapuolelle.

 

Sopimuksen irtisanomisaika on yhdeksän (9) kuukautta molempien sopimusosapuolien osalta. Sopimus irtisanotaan kirjallisella irtisanomisilmoituksella. Jos jompikumpi sopijaosapuoli syyllistyy tämän sopimuksen olennaiseen rikkomiseen, on toisella sopijaosapuolella oikeus purkaa sopimus välittömästi. Sopimusrikkomuksen perusteella tapahtuvasta sopimuksen irtisanomisesta on ilmoitettava välittömästi toiselle sopijaosapuolelle. Sopimuksen rikkoja on tällaisessa tapauksessa velvollinen korvaamaan toiselle sopijaosapuolelle sen vahingon, joka tälle sopimuksen purkamisesta aiheutuu.

 

SOPIMUKSEN MUKAINEN KORVAUS

 

Korvauksena tilan käytöstä käyttäjä maksaa kausimaksua. Kohtuulliseksi kausimaksuksi on laskettu x euroa / vuosi eli x €/kk (alv. 10 %).

 

Kausimaksu koostuu perusmaksusta, säilytettävien kirkkoveneiden määrään perustuvasta maksusta ja kolmen aiemman vuoden (2016–2018) keskiarvoisesta yli 20-vuotiaiden käyttäjien kausimaksusta (2€/käynti) sekä tarvittaessa toimistotilojen käyttömaksusta. Perusmaksu kattaa laiturin ja päärakennuksen käytön. Perusmaksussa on otettu huomioon myös ns. liiketoimintakerroin: jos yhdistys toteuttaa esim. vuokraustoimintaa, se maksaa kaksinkertaisen perusmaksun. Aiempien vuosien keskiarvoisten käyntimaksujen painoarvo on 0,5. Alle 20-vuotiaiden käyttäjien ja Turun Seudun Urheiluakatemiaan kuuluvien urheilijoiden kertakäynnit ovat maksuttomia liikuntapalvelujen voimassa olevan hinnaston mukaisesti, siksi näitä ei ole huomioitu laskennassa.

 

Kausimaksu laskutetaan käyttäjältä kolme (3) kertaa vuodessa sovittuina kuukausina. Näin ollen yhden erän suuruudeksi tulee x euroa. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

 

Kausimaksua voidaan tarkistaa ja sen muutoksista voidaan sopia käyttäjän ja haltijan välillä olosuhteiden, toimintojen tai liikuntapalvelujen yleisen hinnaston tai sen periaatteiden muuttuessa. Kaikki voimaan tulevat muutokset tehdään kirjallisina.

 

Käyttäjällä on oikeus saada vapautus kausimaksusta tai kausimaksu kohtuullisesti alennetuksi siltä ajalta, jona tilaa ei ole voitu käyttää sen tarkoituksenmukaiseen toimintaan vain, jos se johtuu haltijan syyksi luettavasta laiminlyönnistä tai muusta seikasta. Kausimaksun mahdollisesta kohtuullistamisesta sovitaan tapauskohtaisesti.

 

 

 

 

 

SOPIMUKSEN MUUT EHDOT

 

Käyttäjä on velvollinen hoitamaan tilaa huolellisesti ja huolehtimaan siitä, että tilaa käyttävät asiakkaat noudattavat tilan ja kiinteistön järjestysmääräyksiä, muita tilan käyttöön sisältyviä määräyksiä sekä mitä muutoin terveyden, siisteyden ja järjestyksen säilyttämiseksi on säädetty ja määrätty. Käyttäjä ei saa ilman haltijan lupaa suorittaa tilassa muutostöitä eikä kiinnittää kilpiä, tms. talon seiniin tai muihin paikkoihin.

 

Käyttäjä vastaa mahdollisista vahingoista, joita sen toimenpiteistä aiheutuu haltijalle, asiakkaalle tai muulle sivulliselle.

 

Haltijalla on oikeus käyttää tilaa tarvittaessa harkinnan mukaan olosuhteisiin soveltuvaan toimintaan. Näistä tulee ilmoittaa käyttäjälle riittävän hyvissä ajoin.

 

Tätä sopimusta voidaan muuttaa tai täydentää kirjallisesti osapuolten yhteisellä päätöksellä. Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopimusosapuolten välisissä neuvotteluissa. Ellei neuvotteluissa löydetä ratkaisua, erimielisyydet ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

 

Tätä sopimusta on laadittu kaksi yhtäpitävää kappaletta yksi kummallekin osapuolelle.

 

 

 

Turussa _________ 2020

 

 

 

_____________________________________   ________________________________________

Timo Koljonen            Yhteyshenkilö

Turun kaupungin liikuntapalvelut      Seura