Kutsu Pitkämäen liikekeskuksen yleisötilaisuuteen

 

Kaupunkiympäristön kaavoitusyksikkö yhdessä Pro Pitkämäki-Kähäri ry:n kanssa järjestää yleisötilaisuuden torstaina 13.10. klo 17.30. Kaavoitusarkkitehti Tero Lehtonen esittelee Pitkämäen liikekeskuksen asemakaavaehdotusta. Yleisötilaisuus pidetään lounaskahvilassa ”Pito ja Lounaskammari” osoitteessa Ruohonpääntie 27, 20300 Turku.

 

Kutsu Historian ja tulevaisuuden museon kaavanmuutoksen yleisötilaisuuteen

 

Kaupunkiympäristön kaavoitusyksikkö järjestää virtuaalisen yleisötilaisuuden maanantaina 24.10. klo 17.00. Kaavoitusarkkitehti Paula Aantaa sekä kaavan valmisteluun osallistuneet suunnittelijat esittelevät asemakaavaa. Yleisötilaisuus pidetään Teams-kokouksena ja siihen voi liittyä nettiselaimella. Linkki tilaisuuteen löytyy osoitteessa www.turku.fi/kuulutukset ja siellä otsikon Kaavoitus- ja katusuunnittelukuulutukset 8.10.2022 alta.

 

Linkki yleisötilaisuuteen: bit.ly/htmkaavamuutos

 

Nähtävillä olevat

 

Seuraavat ehdotukset ovat julkisesti nähtävillä 10.108.11.2022:

 

Asemakaavanmuutosehdotus

- Pitkämäen kaupunginosan kortteleille 37-40, Alakyläntien, Merikulmantien, Naantalin pikatien ja Pitkämäenkadun osalle sekä Merikulmanpuiston ja Simonpuiston virkistysalueille osoitteissa Alakyläntie 1 ja 3, Pitkämäenkatu 4 ja 6 (kaavatunnus 33/2006) Pitkämäen liikekeskus

 

Laaditut selvitykset ja raportit: Pitkämäen liikekeskus 11458-2002 | Turku.fi

 

Asemakaavanmuutos- ja tonttijako/tonttijaonmuutosehdotus

- Itäharjun kaupunginosan korttelin 57 tonteille 7 ja 38 osoitteessa Kullervonkatu 23 ja 25a (kaavatunnus 2/2022) Kullervonkatu 23

 

Seuraava ehdotus on julkisesti nähtävillä 10 24.10.2022:

 

Yleisen alueen suunnitelmaehdotus

- Hämähäkkitontin kallioleikkaukselle on laadittu yleisen alueen suunnitelman muutos kalliolujituksen rakentamiseksi (III kaupunginosa)

 

Asemakaavanmuutos- ja yleisen alueen suunnitelmaehdotukset ovat nähtävänä Turku-pisteessä, os. Puolalankatu 5, 1. krs ja internetissä (www.turku.fi/kuulutukset). Mahdolliset muistutukset on toimitettava kaupunkiympäristölle, joko kirjallisena osoitteeseen PL 355, 20101, Turku, tai sähköpostilla asemakaavojen osalta sähköpostiosoitteeseen kaupunkisuunnittelu@turku.fi ja yleisen alueen suunnitelman osalta sähköpostiosoitteeseen kaupunkirakentaminen.toteutussuunnittelu@turku.fi ennen nähtävänäoloajan päättymistä.

 

Pyydämme Teitä ensisijaisesti ottamaan yhteyttä kuhunkin valmistelijaan puhelimitse taikka sähköpostitse, mikäli Teillä on kysyttävää nähtävillä oleviin ehdotuksiin liittyen, sähköposti:

etunimi.sukunimi@turku.fi

 

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu, Turku-piste, Puolalankatu 5, 1. krs ma-pe 9-12.

www.turku.fi/kuulutukset

 

Pitkämäen liikekeskus, kaavoitusarkkitehti Tero Lehtonen

Kullervonkatu 23, kaavoitusarkkitehti Jukka Koskelainen

Hämähäkkitontin kallion verkotus, suunnitteluinsinööri Mika Laine

 

Turussa 8.10.2022

KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

Kaavakartta Pitkämäen liikekeskus

Kaavaselostus Pitkämäen liikekeskus

Kaavakartta Kullervonkatu 23

Kaavaselostus Kullervonkatu 23

Hämähäkkitontin kalliolujituksen suunnitelmaselostus

Hämähäkkitontin kalliolujituksen suunnitelmaehdotus