Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus2419.01.20159

464-2015 (015, 014)

Työllisyystoimikunnan asettaminen

Tiivistelmä: -

Kh § 24

Johtaja Tuomas Heikkinen:

Kaupunginhallitus voi asettaa kuntalain 17 § nojalla toimikuntia hoitamaan tiettyä tehtävää. Työllistämispalveluiden siirtyessä kaupunginhallituksen alaiseksi on tarkoituksenmukaista asettaa toimikunta, joka seuraa työllistämistä ja ohjaa asetettua työllisyyspalvelukeskusta. Toimikunta esitetään asetettavaksi 1.1.2015 lukien kaupunginhallituksen toimikauden ajaksi. Toimikuntaa esitetään valittavaksi 7 jäsentä, jotka kaupunginhallitus nimeää luottamuselintoimikunnan esityksestä.

Kaupunginhallituksen asettaman työllisyystoimikunnan tehtävänä ovat mm. työllisyyspalvelukeskuksen ohjaus, kaupungin työllisyyskehityksen ja työllisyysasioiden seuranta, esityksen tekeminen kaupunginhallitukselle kaupungin työllistämissuunnitelmasta ja määrärahojen käytöstä sekä muiden kaupunginhallituksen erikseen antamien tehtävien suorittaminen.

Esittelijänä toimikunnassa toimii kaupunkikehitysryhmän johtaja Pekka Sundman. Lisäksi toimikunnan työskentelyyn osallistuvat työllisyyspalvelujohtaja Jukka Juvonen ja palvelujohtaja Mika Helva.

Liite 1Työllisyystoimikunnan toimintasääntö

EhdotusKaupunginhallitus päättää asettaa 1.1.2015 alkaen toimikautensa loppuun työllisyystoimikunnan ja valita toimikuntaan 7 jäsentä ja näiden henkilökohtaiset varajäsenet.

Samalla kaupunginhallitus hyväksyy työllisyystoimikunnan toimintasäännön.

PäätösKaupunginhallitus päätti asettaa työllisyystoimikunnan ja hyväksyä työllisyystoimikunnan toimintasäännön.

Päätös asiassa tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tpvKonsernihallinto, asianhallinta
tiedKonsernihallinto, kaupunkikehitysryhmä
tpvLuottamuselintoimikunta


Liitteet:

Kh § 24
Liite 1:Työllisyystoimikunnan toimintasääntö