Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus26916.06.201411

3092-2014 (649, 002)

Ruisrock-tapahtuman järjestämistä koskeva sopimus

Tiivistelmä: -

Kh § 269

Yhteysjohtaja Antti Kirkkola 10.6.2014:

Turun kaupunki on vuodesta 1970 lähtien järjestänyt Ruissalon saarella Ruisrock- nimellä markkinoitua rockmusiikkitapahtumaa. Sopijapuolten, Turun kaupungin ja Vantaan Festivaalit Oy:n kesken on 14.03.2001/ 28.03.2001 allekirjoitettu sopimus Ruisrock- tapahtuman järjestämisestä yhtiön toimesta. Tätä sopimusta on tarkennettu 29.1.2002 voimaan astuneella sopimuksella. Vantaan festivaalit on järjestänyt festivaalin vuodesta 2001 alkaen. Vanhaa sopimusta on ollut perusteltua ajanmukaistaa ja Vantaan Festivaalit Oy:n kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen on laadittu liitteenä 1 oleva sopimus.

Sopimuksen tavoitteena on edistää toimijoiden välistä yhteistyötä sekä varmistaa kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävän ja liiketaloudellisesti kannattavan tapahtuman kilpailukyky myös tulevaisuudessa. Sopimuksen mukaisesti osapuolten välistä vuorovaikutusta parannetaan ja vuosittain tullaan konkretisoimaan sopimuksessa mainitut yhteistyöteemat ja arvioidaan kuluneen kesän festivaalin ja yhteistyön keskeiset tulokset ja muut toiminnalliset havainnot.

Maanvuokrasta ja mahdollisista alueelle tehtävistä festivaalia koskevista investoinneista ja niiden kuoletuksesta sovitaan vuosittain erikseen siten, että maanvuokraan sovelletaan kaupungin perusmaanvuokratasoa ja mahdollisten investointien vaikutuksesta maanvuokraan sovitaan erikseen.

Kaupunginhallitukselle esitetään liitteenä 1 olevan Turun kaupungin ja Vantaan Festivaalit Oy:n välisen sopimuksen hyväksymistä. Kaupunginjohtaja tulisi oikeuttaa tekemään sopimukseen tarvittaessa vähäisiä muutoksia.

Liite 1Sopimus liitteineen

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää,

että liitteenä 1 oleva sopimus hyväksytään,

että kaupunginjohtaja oikeuttaa tekemään sopimukseen tarvittaessa vähäisiä muutoksia ja

että tämä päätös pannaan täytäntöön odottamatta sen lainvoimaisuutta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoVantaan Festivaalit Oy
tpvKonsernihallinto, lakiasiat
tiedKonsernihallinto, vetovoimatoiminnot


Liitteet:

Kh § 269
Liite 1:Sopimus liitteineen