Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta17610.09.20147

9782-2011 (633)

Yhteispalvelu Monitorin kanssa tehdyn sopimuksen tarkistaminen

Tiivistelmä:

Turun seudun joukkoliikennelautakunnalle esitetään Yhteispalvelu Monitorin kanssa tehdyn sopimuksen muuttamista niin, että Monitori jatkossa myös myy bussikortteja. Aikaisemman sopimuksen mukaan Monitorista on tähän asti voinut ladata bussikortteja.

Tksjlk § 176

Vt. kehittämispäällikkö Seppo Kemppainen 28.8.2014:

Joukkoliikennetoimisto on solminut lippujen myyntisopimuksen kauppakeskus Skanssissa toimivan Yhteispalvelu Monitorin kanssa 30.11.2011. Sopimusluonnos on hyväksytty Turun kaupungin joukkoliikennelautakunnassa 10.11.2011. Sopimuksen mukaan Monitori lataa joukkoliikenteen bussikortteja.

Monitorin kanssa on neuvoteltu siitä, että yhteispalvelupiste myös myisi joukkoliikenteen bussikortteja lataamisen lisäksi. Yhteispalvelu Monitorista saatavien joukkoliikenteen tuotteiden valikoima olisi tällöin sama kuin muissa Turun seudun kuntien yhteispalvelupisteissä.

Muutos voidaan toteuttaa nopeasti, koska Monitorissa on jo tarvittavat laitteet ja ohjelmat. Henkilökunnan lisäkoulutustarve on pieni.

Liite 1Luonnos myyntisopimuksesta Yhteispalvelu Monitorin kanssa

EhdotusJoukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 28.8.2014:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää hyväksyä sopimuksen Yhteispalvelu Monitorin kanssa oheisen sopimusluonnoksen mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

valpKemppainen Seppo


Liitteet:

Tksjlk § 176
Liite 1:Luonnos myyntisopimuksesta Yhteispalvelu Monitorin kanssa