Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta12716.06.201518

4622-2015 (450, 001, 020)

Lausunto sosiaali- ja terveysministeriölle vammaisia henkilöitä koskevan sosiaalihuollon erityislainsäädännön uudistamista selvittävän työryhmän loppuraportista

Tiivistelmä:

Sosiaali- ja terveyslautakunnan lausunto vammaisia henkilöitä koskevan sosiaalihuollon erityislainsäädännön uudistamista selvittävän työryhmän loppuraportista.

Sosterla § 127

Palvelualuejohtaja Sari Ahonen ja kaupunginsihteeri Antti Perälä 10.6.2015:

Vammaisia henkilöitä koskevan sosiaalihuollon erityislainsäädännön uudistamista selvittävä työryhmä on päättänyt työnsä ja sen loppuraportti on valmistunut.

Sosiaali- ja terveysministeriö on pyytänyt Turun kaupunkia antamaan lausuntonsa työryhmän raportista ja siinä esitetyistä kannanotoista.

Lausuntopyyntö kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta http://stm.fi/lausuntopyynnot.

Lausuntopyyntöön vastataan webropol-kyselyllä, jossa on kohdennettuja kysymyksiä loppuraportin mukaisista periaatteista sekä muista lain valmistelun kannalta keskeisistä seikoista sekä mahdollisuus myös vapaaseen kommentointiin.

Lausunnot tulee toimittaa sosiaali- ja terveysministeriölle 19.6.2015 mennessä.

Sosiaali- ja terveyslautakunnalle esitetään, että sosiaali- ja terveysministeriölle annetaan työryhmän raportista liitteenä oleva lausunto.

LiiteLausunto (Webrobol)

Toimialajohtaja Riitta Liuksa 11.6.2015:

EhdotusSosiaali ja terveyslautakunta päättää antaa sosiaali- ja terveysministeriölle liitteen 1 mukaisen lausunnon vammaisia henkilöitä koskevan sosiaalihuollon erityislainsäädännön uudistamista selvittävän työryhmän loppuraportista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

lausSosiaali- ja terveysministeriö


Liitteet:

Sosterla § 127
Liite 1:Lausunto (Webropol)