Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kulttuurilautakunta 207 09.09.2009 29

3769-2009 (041)

Toiminnan ja talouden seurannan raportointi kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle

Tiivistelmä: -

Kultlk § 207

Talousjohtaja Ari Mäkinen 5.8.2009:

"Kaupunginvaltuusto on vuoden 2009 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt seuraavaa: Sitoviksi hyväksymien kriittisten menestystekijöiden, näiden arviointikriteerien/mittarien ja mittareiden tavoitearvojen, muiden tavoitteiden sekä talouden tasapainottamiseen tähtäävien toimenpiteiden toteuttamisesta tulee raportoida talousarviovuoden aikana kaksi kertaa. Toteutumisraportit tehdään maaliskuun ja heinäkuun lopun tilanteen mukaan. Samassa yhteydessä laaditaan tilikauden talouden toteutumisennusteet. Marraskuussa annetaan kaupunginhallitukselle vielä ylimääräinen talouden toteutumisen ennuste. Tilikauden 1.1.–31.12.2009 lopullinen toiminnan ja talouden toteutuma raportoidaan tasekirjaan liitettynä.

Toiminnan ja talouden seurantaraportit tulee tuoda kaupunginhallituksen käsittelyyn kuuden viikon sisällä raportointikauden päättymisestä ja raportointiin tulee sisällyttää lautakuntien selvitykset sekä kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien niiden johdosta antamat lausunnot, mikäli raportti lautakunnan osalta poikkeaa kaupunginvaltuuston vahvistamasta talousarviosta ja taloussuunnitelmasta."

Edellä olevan perusteella vuoden 2009 toinen seurantaraportti laaditaan heinäkuun lopun tilanteen perusteella. Toiminnan ja talouden seurannan raportti (Word ja Excel-lomakkeet) tulee palauttaa 20.8.2009 mennessä sähköpostitse osoitteeseen talousasiat.keskushallinto@turku.fi.

Hallintopäällikkö Mikael Höysti:

Kulttuuriasiankeskuksen kanslia on osaltaan koonnut ja toimittanut toiminnan ja talouden vuoden 2009 toisen seurantaraportin talouden vastuualueelle 20.8.2009. Raportin mittareita on muutettu vastaamaan lautakunnan muutettua käyttösuunnitelmaa (kultlk 13.5.2009 § 100) ja toteutumisennustetta verrataan muutettuihin lukuihin.

LiiteKulttuuritoimen toiminnan ja talouden seurantaraportti 2-2009

Kulttuurijohtaja Minna Sartes:

EhdotusEsitän, että kulttuurilautakunta merkitsee liitteessä 1 olevan seurantaraportin tiedoksi.

 

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHeikkinen Tuomas
tiedRantasaari Juha


Liitteet:

Kultlk § 207
Liite 1:Kulttuuritoimen toiminnan ja talouden seurantaraportti 2-2009