Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja8426.10.2022 

12679-2022 (01 02 01)

Kertapalkkion maksaminen

Kehittämispäällikkö Mika Lankinen 26.10.2022:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on käynnissä innovaatiokamppanja, jossa jokainen realistinen innovaatio osallistuu arvontaan, jossa arvotaan 250 euron suuruinen rahapalkkio (kertakorvaus). Tämä arvonta suoritetaan neljä kertaa vuodessa. Innovaatioehdotukset ilmoitetaan PERA-järjestelmän kautta.

Kolmanteen arvontaan mennessä innovaatioehdotuksia on tullut 50 kappaletta. Kolmannessa arvonnassa palkitaan ensihoitajat Sari Hyrynsalmi ja Ollimatti Salovaara. Sari Hyrynsalmen ehdotus irtonastoista kenkiin on peräisin yhteisestä ideasta liukkaalta ensihoitotehtävältä alkuvuodesta. Tästä syystä palkkio jaetaan kahden henkilön kesken. Liukastumistapaturmien estäminen on tärkeä asia työturvallisuuden näkökulmasta.

Esitän, että ensihoitajille Sari Hyrynsalmi ja Ollimatti Salovaaralle, maksetaan  molemmille 125 euron suuruinen kertapalkkio realistisesta innovaatioehdotuksesta Varsinais-Suomen pelastuslaitokselle.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että ensihoitajille Sari Hyrynsalmelle ja Ollimatti Salovaaralle, maksetaan  molemmille 125 euron suuruinen kertapalkkio realistisesta innovaatioehdotuksesta Varsinais-Suomen pelastuslaitokselle.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

tiedSarastia Oy
tiedKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
aoHyrynsalmi Sari
tiedKoskinen Kirsi
tiedKoskinen Tiina
tiedLankinen Mika
tiedLundström Gunilla
tiedReiman Anita
aoSalovaara Ollimatti
tiedSoininvaara Pertti