Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja4915.06.2022 

3565-2022 (01 01 01)

Suunnittelijan viran täyttäminen, vak.nro 100906

Pelastuspäällikkö Torbjörn Lindström ja riskienhallintapäällikkö Petri Tassila 10.6.2022:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen avoinna olevaan suunnittelijan virkaan (vak.nro 100906) haki määräaikaan mennessä 9 hakijaa.

Suunnittelijan viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusmestarin tutkinto ja vähintään B-luokan ajokortti.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen suunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. suunnitella ja valvoa maakunnan alueella pelastustoimelle kuuluvasta ohjauksesta, neuvonnasta ja turvallisuusviestinnästä sekä valvontatehtävistä ja näiden raportoimisesta. Suunnittelija on mukana laatimassa palvelutason liitteenä olevaa valvonta- ja onnettomuuksien ehkäisysuunnitelmaa. Suunnittelija ohjaa ja vastaa osaltaan asiakasrajapinnassa tapahtuvien palotarkastusten sekä koulutus-, valistus- ja neuvontatoiminnan toteutumisesta alueella.

Esitämme, että suunnittelijan virkaan vak.nro 100906 valitaan Ville Lindroos.

Esitys perustuu kokonaisarvioon, joka koostuu haastattelusta, työkokemuksesta, koulutuksesta ja erityisesti haastattelijan arvioimasta sopivuudesta sekä henkilökohtaisista ominaisuuksista hoitaa suunnittelijan toimenkuvan mukaisia tehtäviä.

Yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin ovat taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Viranhoito alkaa, kun päätös on saanut lainvoiman, kuitenkin aikaisintaan 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan, kun hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta on toimitettu ja suppea turvallisuusselvitys on tehty.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että suunnittelijan virkaan vakanssinumero 100906 valitaan Ville Lindroos.

Viranhoito alkaa, kun päätös on saanut lainvoiman, kuitenkin aikaisintaan 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan, kun hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta on toimitettu ja suppea turvallisuusselvitys on tehty.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoMuut hakijat
tiedSarastia Oy
tiedKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKoskinen Kirsi
tiedKoskinen Tiina
aoLindroos Ville
tiedLindström Torbjörn
tiedLundström Gunilla
tiedReiman Anita
tiedSoininvaara Pertti
tiedTassila Petri