Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta5302.06.202212

6281-2022 (01 01 00)

Toimistonhoitajan toimen (vak. nro 100650) muuttaminen suunnittelijan toimeksi

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 53

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Pertti Soininvaara ja henkilöstösuunnittelija Anita Reiman 19.5.2022:

Henkilöstöstrategian johtamisen painopistealueen yhtenä kriittisenä menestystekijänä on vahvistettu toimiva henkilöstösuunnittelu, jolla varaudutaan palvelutoiminnan haasteisiin ja palvelurakenteen muutostarpeisiin. Vakanssirakenteen tulee vastata henkilöstötarvetta ja olla ajantasainen.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palvelutasopäätöksen mukaisesti kehitetään myös urapolkusuunnittelua ja työhyvinvointia.

Hallinto- ja henkilöstön palveluyksikkö esittää, että toimistonhoitajan toimi vak. nro 100650 muutetaan suunnittelijan toimeksi 1.7.2022 alkaen. Kokonaisvakanssimäärä ei nouse. Suunnittelija toimii tehtävässään mm. koko henkilöstön henkisen jaksamisen tukemisen asiantuntijana sekä toimii jälkipurkutoiminnan kehittäjänä, kouluttajana ja jalkauttajana. Suunnittelijan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Suunnittelijan tehtäväkohtainen palkka työnvaativuuden arvioinnin perusteella on 3035,61 €/kk. Työaikana toimistotyöaika. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:n sopimusehtoja. Suunnittelijan toimi sijoittuu hallinnon ja tukipalveluiden palvelualueelle hallinnon ja henkilöstön palveluyksikköön. Hallinnon ja henkilöstön palveluyksikköä johtaa hallinto- ja henkilöstöpäällikkö.

Liite 1Toimistonhoitajan toimen muutos suunnittelijan toimeksi (lomake)

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää muuttaa 1.7.2022 alkaen aluepelastuslaitoksen toimistonhoitajan toimen vak. nro 100650 suunnittelijan toimeksi. Kokonaisvakanssimäärä ei nouse. Suunnittelijan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Suunnittelijan tehtäväkohtainen palkka työnvaativuuden arvioinnin perusteella on 3035,61 €/kk. Työaikana toimistotyöaika. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:n sopimusehtoja. Suunnittelijan toimi sijoittuu hallinnon ja tukipalveluiden palvelualueelle hallinnon ja henkilöstön palveluyksikköön.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedKoskinen Kirsi
tiedKoskinen Tiina
tiedLundström Gunilla
tiedReiman Anita
tiedSoininvaara Pertti


Liitteet:

Vsaluelk § 53
Liite 1:Toimistonhoitajan toimen muutos suunnittelijan toimeksi (lomake)