Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja5917.12.2021 

15157-2021 (00 01 01)

Pelastuslaitoksen työjärjestyksen hyväksyminen

Pelastuspäällikkö Mika Kontio 17.12.2021:

Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta on kokouksessaan 18.3.2021 § 28 päättänyt Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen toimintasäännöstä.

Pelastuslaitoksen toimintasäännön 6 §:n mukaan ”Tarkemmat ohjeet ja määräykset annetaan pelastusjohtajan päätöksillä, sekä pelastusjohtajan hyväksymässä työjärjestyksessä. Työjärjestyksessä määrätään yksityiskohtaisemmin sisäisestä työnjaosta, johtavien virkamiesten ja toimenhaltijoiden sekä tarvittaessa muiden virkamiesten ja toimenhaltijoiden tehtävistä ja sijaisista, sisäisestä hallinnosta sekä asioiden valmistelusta ja ratkaisemisesta. Muun henkilökunnan kuin pelastuspäälliköiden tehtäväkuvauksista vastaavat palvelualueittain pelastuspäälliköt”.

Edellä kerrotun perusteella pelastuslaitoksella on valmisteltu Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työjärjestys. Valmisteluvaiheessa työjärjestystä on käsitelty mm. johtoryhmässä, yhteistoimintaryhmissä, päällystöseminaarissa ja henkilöstöinfoissa.

Liite 1Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työjärjestys 1.1.2022 alkaen

On tarkoituksenmukaista, että työjärjestystä voidaan päivittää joustavasti määräväliajoin tai jos toimintaympäristössä tapahtuu muutoksia. Päätöksen pelastuslaitoksen työjärjestykseksi tekee pelastusjohtaja

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPelastusjohtaja päättää hyväksyä liitteenä olevan Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työjärjestyksen 1.1.2022 alkaen.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslaitos
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta


Liitteet:

Vsaluepl § 59
Liite 1:Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työjärjestys 1.1.2022 alkaen