Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja4708.11.2021 

12988-2021 (01 01 01)

Suunnittelijan toimen täyttäminen (vak.nro 100897)

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Pertti Soininvaara ja palopäällikkö Juha Mujunen 29.10.2021:

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella on ollut haettavana 27.9.2021 kello 15:00 mennessä suunnittelijan toimi (vak.nro 100897). Suunnittelijan työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii vähintään B -luokan ajokortin. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. lähituki ja muut tukitehtävät, huoltotehtävät, laiteasennukset, sovellukset ja ongelmat, lähiverkkotehtävät, matkapuhelin tukitehtävät. Työssä tarvitaan viestintätaitoja, oma-aloitteellisuutta, dokumentointia, windows, Azure, mobiililaitteet sekä O365 osaamista. Eduksi katsottiin pelastustoimen, Windows-server ja verkko sekä WinSQL-server, Citrix ja TUVE tuntemus.  

Määräaikaan mennessä saapui 9 hakemusta, joista 6 täytti toimen kelpoisuusvaatimukset. Hakijoista kolme kutsuttiin haastatteluun.

Esitämme, että vs suunnittelija Petri Willman valitaan suunnittelijan toimeen. Esitys perustuu kokonaisarvioon, joka koostuu haastattelusta, työkokemuksesta, koulutuksesta, yleisestä aktiivisuudesta, asenteesta, sitoutuneisuudesta pelastuslaitokseen työnantajana ja erityisesti haastattelijoiden arvioimasta sopivuudesta, sekä henkilökohtaisista ominaisuuksista hoitaa suunnittelijan toimenkuvan mukaisia tehtäviä.  

Ensisijainen toimen sijoituspaikka on hallinnon ja tukipalveluiden palvelualueella. Ennen toimen vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Toimi täytetään 6 kuukauden koeajalla. Toimen hoito alkaa, kun päätös on saanut lainvoiman, kuitenkin aikaisintaan 1.1.2022, tai sopimuksen mukaan, kun hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta on toimitettu ja suppea turvallisuusselvitys on tehty ja sen tulos ei estä tehtävän vastaanottoa.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin ottaa Petri Willman aluepelastuslaitoksen suunnittelijan toimeen (vak.nro 100897) 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Ensisijainen sijoituspaikka on hallinnon ja tukipalveluiden palvelualueella. Suunnittelijan toimi täytetään ehdolla, että toimeen otetun suostumuksella hankittava suppea turvallisuusselvitys ei estä toimen täyttöä ja että toimeen valittu esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

 

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoMuut hakijat
tiedSarastia Oy
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tiedKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedJokinen Kaija
tiedKontio Mika
tiedKoskinen Kirsi
tiedKoskinen Tiina
tiedMujunen Juha
tiedReiman Anita
tiedSoininvaara Pertti
aoWillman Petri