Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja910.03.2021 

3099-2021 (02 08 00)

Parakkien siirto Kakskerrasta Kärsämäen harjoitusalueelle

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 10.3.2021:

Varsinais-Suomen pelastuslaitos hankki vuonna 2016 kaksi parakkia sosiaali- ja taukotiloiksi helpottamaan Kakskerran paloaseman akuuttia tilantarvetta. Nyt kun Kakskerran VPK:n käyttöön on saatu uusi paloasema, niin parakeille ei ole enää käyttöä Kakskerrassa. Kärsämäen harjoitusalueen kehittämisessä on huomioitu kyseiset pelastuslaitoksen omistuksessa olevat parakit ja niille on todettu olevan käyttötarvetta harjoitusalueella. Pelastuslaitoksen tekninen palveluyksikkö on pyytänyt tarjouksen Kaarea Oy:ltä parakkien siirrosta Kakskerrasta Kärsämäen harjoitusalueelle. Kustannusarviotarjous sisältää nykyisellä sijoituspaikalla siirron edellyttämät purkutyöt, parakkien kuljetuksen, uuden sijoituspaikan valmistelut sekä parakkien käyttökuntoon varustelun.

Esitän, että parakkien siirto Kakskerrasta Kärsämäen harjoitusalueelle tilataan Kaarea Oy:n tarjouksen mukaisesti kustannusarviohintaan 19 800 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että parakkien siirto Kakskerrasta Kärsämäen harjoitusalueelle tilataan Kaarea Oy:n tarjouksen mukaisesti kustannusarviohintaan 19 800 € (alv. 0 %).

 

Mika Kontio

pelastuspäällikkö

pelastusjohtajan varahenkilö

Jakelu

aoKaarea Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tpvKallio Sasu
tiedKontio Mika
tiedMiekka Pia
tiedMäntylä Jouni
tiedNenonen Petri
tiedSärmä Mikko


Liitteet:

Vsaluepl § 9
Liite 1:Parakkien siirto Kakskerrasta Kärsämäen harjoitusalueelle