Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja5629.10.2020 

12125-2020 (02 08 00)

Kemikaalisuojapukujen ja paineilmahengityslaitteiden hankinta

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 29.10.2020:

Varsinais-Suomen pelastuslaitokselle on valmistumassa vesisukelluksen ja kemikaalintorjuntaan tarkoitettu yksikkö. auton rakentaminen on nyt siinä vaiheessa, että autoon sijoitettavan kaluston hankinta on ajankohtaista. Pelastuslaitoksen investointisuunnitelmassa on varattu määräraha uusien autojen kaluston hankintaan.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos/tekninen palveluyksikkö on pyytänyt tarjouksen Dräger Suomi Oy:ltä tarkoitukseen soveltuvista paineilmahengityslaitteista ja Viking Life-Saving Equipment Oy:ltä kemikaalisuojapuvuista.

Esitän, että hankitaan 8 kpl paineilmahengityslaitteita lisävarusteineen Dräger Suomi Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 15 309 € (alv. 0 %) ja 8 kpl kemikaalisuojapukuja lisävarusteineen Viking Life-Saving Equipment Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 19 984 € (alv. 0 %).

Liite 1Dräger Oy:n tarjous

Liite 2Viking Life-Saving Equipmet Oy:n tarjous

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin hankkia 8 kpl paineilmahengityslaitteita lisävarusteineen Dräger Suomi Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 15 309 € (alv. 0 %) ja 8 kpl kemikaalisuojapukuja lisävarusteineen Viking Life-Saving Equipment Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 19 984 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoDräger Suomi Oy
aoViking Life-Saving Equipment Oy, Finland
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedHolm Sebastian
tiedKaituri Juho
tpvKarjalainen Jari
tiedKontio Mika
tiedMiekka Pia
tiedSärmä Mikko


Liitteet:

Vsaluepl § 56
Liite 1:Tarjous paineilmahengityslaitteista
Liite 2:Tarjous kemikaalisuojapuvuista