Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja220.01.2020 

689-2020 (02 08 00)

Naantalin (NM11) ja Uudenkaupungin (UM11) öljyntorjuntaveneiden hydrauliikkajärjestelmien muutostyöt

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 17.1.2020:

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella on Naantaliin ja Uuteenkaupunkiin sijoitetut öljyntorjuntaveneet (NM11, UM11), joihin uusittiin viime vuonna hydrauliikkakäyttöiset öljynkeräimet. Uudet keräimet ovat tehokkaammat kuin vanhat ja ne vaativat veneiden hydrauliikkajärjestelmältä aiempaa suurempaa tehoa. Tämän vuoksi veneiden hydrauliikkajärjestelmiin on tehtävä muutostöitä, jotta uudet keräimet toimisivat oikein. Varsinais-Suomen pelastuslaitos on pyytänyt tarjouksen tarvittavista muutostöistä Uudenkaupungin Työvene Oy:ltä. Öljynsuojarahaston korvaus muutostöistä aiheutuviin kustannuksiin on Naantalin veneen osalta 95 % ja Uudenkaupungin veneen osalta 80 %.

Esitän, että Naantalin ja Uudenkaupungin öljyntorjuntaveneiden hydrauliikkajärjestelmien muutostyöt tehdään Uudenkaupungin Työvene Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 31 800 € (alv. 0 %), pois lukien hydraulipumppujen osuus, jonka maksaa keräyslaitteistojen toimittaja.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että Naantalin ja Uudenkaupungin öljyntorjuntaveneiden hydrauliikkajärjestelmien muutostyöt tehdään Uudenkaupungin Työvene Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 31 800 € (alv. 0 %), pois lukien hydraulipumppujen osuus, jonka maksaa keräyslaitteistojen toimittaja.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoUudenkaupungin Työvene Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedLundström Gunilla
tiedMarjunen Jukka
tiedMiekka Pia
tiedSärmä Mikko
tpvTuominen Yrjö
tiedVirto Juha