Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja4026.09.2019 

11337-2019 (02 08 00)

Näyttöjen hankinta tilannekeskukseen

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 26.9.2019:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen uusi viesti- ja tilannekeskus on nyt ollut toiminnassa noin kaksi vuotta ja keskuksen toiminnan sekä tekniikan kehittäminen jatkuu edelleen. Keskuksen yhtenä päätehtävänä on muodostaa ja ylläpitää tilannekuvaa operatiivisista tehtävistä. Tätä tarkoitusta varten keskuksessa on ns. näyttöseinä, joka mahdollistaa tilannekuvan muodostamisen ja seuraamisen tilannekeskuksen toimintaan nähden riittävällä tasolla. Saatujen käyttökokemusten perusteella on syntynyt tarve päivittää näyttöseinän näytöt paremmin tarkoitusta vastaaviksi. Päivityksen yhteydessä tilannekeskuksesta vapautuvat vanhat näytöt hyödynnetään infotv-järjestelmän kehittämiseen ja laajentamiseen, johon on myös syntynyt selkeä tarve.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos on pyytänyt tarjouksen Gigantti Oy:ltä tarkoitukseen soveltuvien näyttöjen hankinnasta.

Esitän, että näytöt oheislaitteineen hankitaan Gigantti Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 15 065,48 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että näytöt oheislaitteineen hankitaan Gigantti Oy:n tarjouksen mukaisesti asennettuna kokonaishintaan 15 065,48 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoGigantti Oy Ab
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tpvHeikkilä Harri
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedMiekka Pia
tiedMujunen Juha
tiedNenonen Petri
tiedRitvanen Hanna
tiedSärmä Mikko
tiedVirto Juha