Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja601.02.2019 

1628-2019 (01 02 00)

KVTES:n 1.1.2019 lukien toteutettavan paikallisen järjestelyerän jako tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin aluepelastuslaitoksessa

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Pertti Soininvaara ja henkilöstösuunnittelija Anita Reiman 30.1.2019:

Henkilöstöjohtajan päätöksellä 25.10.2018 § 212 on päätetty KVTES:n piiriin kuuluvien viranhaltijoiden / kuukausipalkkaisten työntekijöiden 1.1.2019 lukien toteutettavan yhteensä 1,2 %:n suuruisen paikallisen järjestelyerän käyttöön liittyvistä yleisistä periaatteista ja perusteista päätöksen liitteenä olleen neuvottelupöytäkirjan mukaisesti. Paikallisesta järjestelyerästä käytetään 25 % (0,3 % siitä palkkasummasta, josta järjestelyerä lasketaan) henkilökohtaisten lisien tarkistuksiin ja uusien myöntämiseen ja loput tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistamiseen.

KVTES 2018 - 2019 allekirjoituspöytäkirjan 3 §:n 2 momentin mukaan paikallisen järjestelyerä kohdentamisessa työnantaja ottaa huomioon, että paikallisen järjestelyerän käyttö jakaantuu mahdollisimman tasapuolisesti eri palkkahinnoitteluliitteiden välillä. Järjestelyerän kohdentumista pelastuslaitoksella on valmisteltu yhteistyössä Strategisen HR:n kanssa.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen johtosäännön 5 §:n mukaan pelastusjohtaja päättää aluepelastuslaitoksen osalta mm. palkka-asioista ja palkitsemisesta.

Liite 1                                  Aluepelastuslaitoksen KVTES:n virkojen/toimien ja niiden haltijoiden tehtäväkohtaisen palkan tarkistus 1.1.2019 lukien

PäätösPäätin hyväksyä liitteen 1 mukaiset virkojen / toimien ja niiden haltijoiden tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistukset tulemaan voimaan 1.1.2019 lukien.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta. Oikaisuvaatimusohjeet annetaan pyydettäessä.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
tiedMatilainen Urpo
tiedReiman Anita
tiedSoininvaara Pertti
tpvValtonen Kari