Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja5811.10.2018 

11690-2018 (02 08 00)

Naantalin ja Raision väestöhälyttimen uusinta

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 11.10.2018:

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen varautumisen palveluyksikkö on esittänyt Naantalin ja Raision vanhoille paloasemille sijoitettujen väestöhälyttimien uusintaa. Nykyiset vanhat sähkösireenit eivät vastaa enää alueen tarpeita, koska väestömäärä on alueella kasvanut huomattavasti ja nykyisessä hälyttimessä ei ole esim. kuulutusmahdollisuutta. Tässä yhteydessä on myös tarkoituksenmukaista muuttaa väestöhälyttimien sijoituspaikat siten, että niiden kuuluvuusalue kattaa paremmin Naantalin ja Raision keskustojen I ja II riskiluokan alueet. Väestöhälyttimien hankinta, ylläpito ja huolto on Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen vastuulla. Pelastuslaitoksen investointisuunnitelmassa on varattu vuosittain määräraha väestöhälyttimiin.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos on pyytänyt tarjouksen Elektro-Arola Oy:ltä uusien elektronisten Virve-verkkoon liitettävien väestöhälyttimien hankinnasta ja asennuksesta.

Esitän, että väestöhälyttimet hankitaan ja asennetaan Elektro-Arola Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 32 600 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että väestöhälyttimet hankitaan ja asennetaan Elektro-Arola Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 32 600 € (alv. 0 %).

 

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoElektro-Arola Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedLeino Kari
tiedSärmä Mikko
tpvVilhonen Rauno
tiedViljanen Mika