Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja4720.06.2018 

6643-2018 (01 01 01)

Palotarkastajan viran (vak.nro 100618) täyttämättä jättäminen

Riskienhallintapäällikkö Petri Tassila 19.6.2018:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen avoinna olevaan palotarkastajan virkaan haki määräaikaan mennessä 5 hakijaa (vakanssinumero 100618).

Palotarkastajan viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusmestarin tutkinto, perehtyneisyys pelastustoimeen. Lisäksi katsotaan eduksi sosiaali- ja terveysalan tutkintoa ja työkokemusta asumisneuvojan työtehtävistä.

Virkaan otettavalta edellytetään B-luokan ajokorttia.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä annettava suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen.

Palotarkastajan työhön kuuluu mm. tarkastuskohteissa turvallisuuskulttuurin arvioiminen, rakennusten paloturvallisuuden valvonta, kemikaalilainsäädännön valvontavelvoitteet, ohjaus-, lausunto- ja neuvonta-tehtävät sekä turvallisuusviestinnän toteuttaminen. Työ on hyvin itsenäistä.

Esitän, että viran täyttäminen laitetaan uudelleen hakuun ja että tässä haussa mukana olleet hakemukset ovat automaattisesti mukana uusintahaussa.  

Hakijoiden joukossa ei ollut yhtään henkilöä, jolla olisi ollut sopivaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa ja kokemusta asumisneuvojan työtehtävistä.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että palotarkastajan (vak. nro 100618) virka laitetaan uudelleen hakuun ja että tässä haussa mukana olleet hakemukset ovat automaattisesti mukana uusintahaussa.

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöksen liitteenä

Jakelu

aovirkaa hakeneet
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
tiedTassila Petri
tiedViljanen Mika