Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja6328.11.2017 

12801-2017 (061)

Öljyntorjuntapuomin huolto- ja muutostyö

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 28.11.2017:

Varsinais-Suomen pelastuslaitos on hankkinut puomikontteja joihin olemassa olevaa öljyntorjuntapuomia on tarkoitus sijoittaa, öljyntorjuntasuunnitelman mukaisesti. Tällä järjestelyllä parannetaan öljyntorjunnan valmiutta ja logistiikkaa. Kontteihin sijoitettava puomi on valmistettu eri vuosina aikavälillä 2003-2010. Puomia on noin 2 km ja se on pääsääntöisesti hyvässä kunnossa. Jotta puomi voidaan sijoittaa uusiin kontteihin, puomiin on tehtävä muutostyö ja samassa yhteydessä on myös tarkoituksenmukaista huoltaa ja tehdä tarvittavat korjaukset. Tällä järjestelyllä puomille saadaan lisää käyttöikää vähintäänkin 10 vuotta. Varsinais-Suomen pelastuslaitos on pyytänyt tarjouksen öljyntorjuntapuomin huolto- ja muutostöistä Lamor Corporation Ab:ltä.

Öljynsuojarahaston korvaus huolto- ja muutostyökustannuksiin on 100 %.

Esitän, että öljyntorjuntapuomin huolto ja muutostyö hankitaan Lamor Corporation Ab:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 34 800 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että öljyntorjuntapuomin huolto ja muutostyö hankitaan Lamor Corporation Ab:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 34 800 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoLamor Corporation Ab
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedLundström Gunilla
tiedMarjunen Jukka
tiedMiekka Pia
tiedSärmä Mikko
tpvTuominen Yrjö
tiedVirto Juha