Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja6014.11.2017 

12267-2017 (061, 065)

Paloasemien videovalvontalaitteistojen päivitys ja yhdistäminen yhdeksi järjestelmäksi

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 14.11.2017:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on eri paloasemilla videovalvontalaitteistoja, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa ja jotka ovat osittain sekä tekniikaltaan että käytettävyydeltään vanhentuneita.

Videovalvontalaitteistot on tarkoituksenmukaista yhtenäistää yhdeksi kokonaisuudeksi niin, että laitteistoja voidaan jatkossa hallinnoida tilannekeskuksesta ja järjestelmään voidaan myös tulevaisuudessa liittää lisää paloasemia videovalvonnan piiriin.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos/tekninen palveluyksikkö on pyytänyt tarjouksen keskuspaloaseman, Liedon, Luolalan, Artukaisten ja Loimaan paloasemien videovalvontalaitteistojen muutoksesta ja yhdistämisestä yhdeksi yhtenäiseksi järjestelmäksi Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:ltä.

Esitän, että videovalvontalaitteistojen päivitys ja yhdistäminen yhdeksi järjestelmäksi hankitaan Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:ltä tarjouksen mukaisesti yhteishintaan 9 134 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että videovalvontalaitteistojen päivitys ja yhdistäminen yhdeksi järjestelmäksi hankitaan Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:ltä tarjouksen mukaisesti yhteishintaan 9 134 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

Jakelu

aoPrevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedLahtinen Timo
tiedMiekka Pia
tiedMäntylä Jouni
tiedSärmä Mikko
tpvTuominen Jani