Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja5516.10.2017 

11017-2017 (061)

Moottoriruiskujen hankinta

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 12.10.2017:

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen alueella on laaja saaristo ja saariston sammutusvalmiutta ylläpidetään mm. niin, että joihinkin saariin on sijoitettuna palokalustoa, jolloin saaren asukkaat voivat aloittaa sammutustyöt omatoimisesti ennen pelastuslaitoksen saapumista paikalle. Pelastuslaitoksen investointisuunnitelmassa on varauduttu saariston palokaluston uusimiseen ja parantamiseen vuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Kaluston uusiminen on tarkoituksenmukaisinta aloittaa ruiskukalustosta, koska saariston sammutusvalmius perustuu pääosiltaan siirrettävään moottoriruiskukalustoon.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos/tekninen palveluyksikkö on pyytänyt tarjouksen tarkoitukseen soveltuvien moottoriruiskujen hankinnasta, Veikko Nummela Oy:ltä.

Esitän, että moottoriruiskuja (sis. imujohdot 8 kpl), hankitaan 2 kpl Veikko Nummela Oy:ltä tarjouksen mukaisesti yhteishintaan 30 960 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, että moottoriruiskuja hankitaan 2 kpl Veikko Nummela Oy:ltä tarjouksen mukaisesti yhteishintaan 30 960 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöksen liitteenä

Jakelu

aoVeikko Nummela Oy
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedAlanko Kari
tpvHolm Sebastian
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedMiekka Pia
tiedTuominen Yrjö