Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos 
Pelastusjohtaja4823.08.2017 

9133-2017 (061, 012)

Virve-päätelaitteiden parametrointiohjelmiston hankinta

Tekninen päällikkö Mikko Särmä 22.8.2017:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on käytössä noin 750 kpl Virve-verkossa käytettävää päätelaitetta, käsiradioita ja ajoneuvoasemia. Päätelaitteita ohjelmistopäivitetään vuosittain noin 200 kpl. Tällä hetkellä radioiden ohjelmistopäivitykset tehdään Erillisverkot Oy:n huoltokeskuksessa, joka aiheuttaa 50 € kustannuksen päätelaitetta kohden. Päätelaitteiden ohjelmistopäivitykset olisi jatkossa mahdollista tehdä omana työnä kustannustehokkaasti ja huomattavasti nykyistä nopeammin.

Tekninen palveluyksikkö on pyytänyt tarjouksen VIRVE Tuotteet ja palvelut Oy:ltä tarkoitukseen soveltuvasta ohjelmistosta, jolla voidaan jatkossa ohjelmistopäivittää ja parametroida pelastuslaitoksen radiokalustoa.

Esitän, että hankitaan Taqto Sw –parametrointiohjelmisto lisälaitteineen, VIRVE Tuotteet ja Palvelut Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 8 408,3 € (alv. 0 %).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

PäätösPäätin, hankkia Taqto Sw -parametrointiohjelmisto lisälaitteineen, VIRVE Tuotteet ja Palvelut Oy:n tarjouksen mukaisesti kokonaishintaan 8 408,3 € (alv. 0 %).

 

Jari Sainio

pelastusjohtaja

 

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöksen mukana

Jakelu

aoVirve Tuotteet ja Palvelu
tiedVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta
tiedKaituri Juho
tiedKontio Mika
tiedMiekka Pia
tiedMujunen Juha
tpvPeijonen Kati
tiedSärmä Mikko
tiedVirto Juha