Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta8916.12.2015

12361-2015 (114)

Hallintopäällikön virkanimikkeen muutos hallinto- ja henkilöstöpäällikkö -nimikkeeksi

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 89

Pelastuspäällikkö Mika Kontio 4.12.2015:

Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päätti 15.6.2011 § 51 aluepelastuslaitoksen uudesta toimintasäännöstä. Organisaation muutoksessa pelastuslaitokselle perustettiin myös henkilöstöpäällikön virka (vak.nro 100829). Virkaa hoitaneen henkilön jäätyä eläkkeelle on tehtävät jaettu pelastuspäällikön, hallintopäällikön ja hallintosihteerin kesken.

Tehtäväkentässä tapahtuneiden muutosten johdosta on perusteltua muuttaa hallinnon ja henkilöstön tehtäväkokonaisuudessa pelastuslaitoksella toimivan hallintopäällikön virkanimike hallinto- ja henkilöstöpäällikön virkanimikkeeksi, joka kuvaa paremmin nykyisiä työtehtäviä. Vakanssin palkkaa tarkistetaan oheisen liitteen mukaisesti (oheismateriaali, tehtävän vaativuuden arviointi) vastaamaan yhdistettyä hallinto- ja henkilöstöpäällikön tehtävänkuvausta, muut perustiedot ja palvelusuhteen ehdot säilyvät ennallaan.

Hallintopäällikön virkaa on hoitanut maaliskuusta 2013 lähtien filosofian maisteri Pertti Soininvaara, jolla on tehtävän edellyttämä kelpoisuus. Kun virkanimikemuutos on saavuttanut lain voiman, voidaan henkilöstöpäällikön virka lakkauttaa (vak.nro 100829).

Liite 1Hallintopäällikön virkanimikkeen muutos hallinto- ja henkilöstöpäälliköksi vaknro 100645 (lomake)

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää, että hallintopäällikön virkanimike (vak.nro 100645) muutetaan 1.1.2016 alkaen hallinto- ja henkilöstöpäällikön virkanimikkeeksi. Vakanssin palkkaa tarkistetaan muuttunutta tilannetta vastaavaksi, muut perustiedot ja palvelusuhteen ehdot säilyvät ennallaan. Kun virkanimikemuutos on saavuttanut lain voiman, henkilöstöpäällikön virka (vak.nro 100829) lakkautetaan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara ilmoitti esteellisyytensä ja poistui kokouksesta ennen asian käsittelyä.

Jakelu

tpvKunnan Taitoa Oy
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
aoSoininvaara Pertti


Liitteet:

Vsaluelk § 89
Liite 1:Hallintopäällikön virkanimikkeen muutos hallinto- ja henkilöstöpäälliköksi vaknro 100645