Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta1909.04.2015

3015-2015 (111)

Ensihoidon palveluyksikön sairaankuljettajan virkojen (10 kpl) muuttaminen toistaiseksi voimassa oleviksi ensihoitajan virkasuhteiksi (10 kpl)

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 19

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara 18.3.2015:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on tarve muuttaa sairaankuljettajan virkoja ensihoitajan vakansseiksi 10 kpl (Vsaluelk 11.9.2014 § 60, VSSHP palvelutasopäätös). Vakanssien kokonaismäärä ensihoidon palveluyksikössä ei muutu. Ensihoidon kustannukset maksaa täysimääräisesti palvelun tilaaja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

On tarkoituksenmukaista, että Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta perustaa ensihoitajien virkoja nyt tarvittavan määrän 10 kpl ja samalla lakkautetaan vastaava määrä sairaankuljettajien virkoja sitä mukaa, kun ensihoitajien virkoja saadaan täytettyä.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusEsitän, että Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta perustaa ensihoitajien virkoja nyt tarvittavan määrän 10 kpl ja samalla lakkautetaan vastaava määrä sairaankuljettajien virkoja sitä mukaa, kun ensihoitajien virkoja saadaan täytettyä. Ensihoidon kustannukset maksaa täysimääräisesti Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKunnan Taitoa Oy
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
tiedSoininvaara Pertti