Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta2009.04.2015

2982-2015 (111)

Ensihoidon palveluyksikön määräaikaisesti täytettyjen virkojen muuttaminen toistaiseksi voimassa oleviksi virkasuhteiksi

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 20

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara 18.3.2015:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on määräaikaisia ensihoitajan vakansseja 20 kpl. Toiminnan vakiintuessa on tarve muuttaa määräaikaisesti täytetyt ensihoitajan virat toistaiseksi voimassa oleviksi virkasuhteiksi (VSSHP palvelutasopäätös). Samalla lakkautetaan vastaava määrä sairaankuljettajan virkoja, joten vakanssien kokonaismäärä ensihoidon palveluyksikössä ei muutu. Ensihoidon kustannukset maksaa täysimääräisesti palvelun tilaaja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

On tarkoituksenmukaista, että Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta perustaa ensihoitajien virkoja nyt tarvittavan määrän 20 kpl ja samalla lakkautetaan vastaava määrä sairaankuljettajien virkoja sitä mukaa, kun ensihoitajien virkoja saadaan täytettyä (Vsaluelk 11.9.2014 § 60).

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusEsitän, että Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta perustaa ensihoitajien virkoja nyt tarvittavan määrän 20 kpl ja samalla lakkautetaan vastaava määrä sairaankuljettajien virkoja sitä mukaa, kun ensihoitajien virkoja saadaan täytettyä. Ensihoidon kustannukset maksaa täysimääräisesti Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKunnan Taitoa Oy
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
tiedSoininvaara Pertti