Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta6504.12.2013

11679-2013 (114)

Palomies-sairaankuljettajan virkanimikkeen (vak. nro 100180) muuttaminen sairaankuljettajan viraksi

Tiivistelmä:

Turun palolaitoksella oli aikaisemmin viisi (5) kpl palomies-sairaankuljettajan virkoja (Teknisten sopimus). Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella ensihoidon palveluyksikössä on käytössä ensihoitajien ja sairaankuljettajien (KVTES) virkanimikkeet. Avoimiksi jääneet palomies-sairaankuljettajien virat on lakkautettu (neljä virkaa Vsaluelk kokouksessa 12.9.2013, § 45). Pelastuslaitoksella on jäljellä yksi palomies-sairaankuljettajan virkanimikkeellä toimiva viranhaltija. Viranhaltija on antanut suostumuksensa virkanimikkeen muuttamiseksi sairaankuljettajan virkanimikkeeksi (KVTES).

Vsaluelk § 65

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara 9.10.2013:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksella on käytössä viranhaltijan omasta halusta yksi palomies-sairaankuljettajan virka (vak.nro 100180). Virassa käytetään julkista valtaa.  On tarkoituksenmukaista, että jäljellä oleva palomies-sairaankuljettajan virka muutetaan sairaankuljettajan viraksi (KVTES). Viranhaltija Mikko Kurikka on antanut suostumuksensa virkanimikkeen muuttamiseksi sairaankuljettajan virkanimikkeeksi (KVTES) samoilla ehdoilla kuin on muilla sairaankuljettajan virassa Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella toimivilla.

Esitän, että Mikko Tapani Kurikka hoitama palomies-sairaankuljettajan virka (vak. nro 100180) muutetaan sairaankuljettajan viraksi (KVTES)1.1.2014 alkaen. Perustettavassa sairaankuljettajan virassa vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin on vastaavassa sairaankuljettajan virassa ensihoidon palveluyksikössä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella.

Liite 1Palomies-sairaankuljettajan viran muuttaminen (lomake)

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää muuttaa palomies-sairaankuljettajan viran (vak. nro 100180) sairaankuljettajan viraksi (KVTES) 1.1.2014 alkaen. Perustettavassa sairaankuljettajan virassa vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin on vastaavassa sairaankuljettajan virassa ensihoidon palveluyksikössä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedTalouspalvelukeskus, palkanlaskenta tiimi 3
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
aoKurikka Mikko


Liitteet:

Vsaluelk § 65
Liite 1:Palomies-sairaankuljettajan viran muuttaminen (lomake)