Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta4412.09.2013

9929-2013 (114)

Sihteerin viran (vak. nro 100154) muuttaminen sihteerin työsuhteeksi

Tiivistelmä:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen sihteeri (vak.nro 100154) on virkasuhteinen. Virassa ei käytetä julkista valtaa. Viranhaltijalle on tarjottu työsuhteista tehtävää entisillä palvelussuhteen ehdoilla sekä annettu viranhaltijalle selvitys työnteon keskeisistä ehdoista, jolloin virkasuhteen muuttamisesta työsopimussuhteeksi voidaan päättää. Järjestely on kustannusneutraali eikä aiheuta lisäystä henkilötyövuosien määrään.

Vsaluelk § 44

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara ja pelastuspäällikkö Mika Kontio 3.9.2013:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksessa on sihteerin virka (vak.nro 100154). Virkaan kuuluvien tehtävien hoitamisessa ei käytetä julkista valtaa.

Kuntalain mukaan virkasuhde voidaan muuttaa työsuhteeksi, mikäli viran tehtäviin ei kuulu julkisen vallan käyttöä ja työnantaja on tarjonnut viranhaltijalle työsuhteista tehtävää vähintään entisillä palvelusuhteen ehdoilla sekä antanut viranhaltijalle kirjallisen selvityksen työnteon keskeisistä ehdoista.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen sihteerin virkaa (vak. nro 100154) hoitaa Sari Rinne, jonka kanssa on keskusteltu palvelussuhteen muuttamisesta työsopimussuhteeksi ja selvitetty työnteon keskeiset ehdot. Sari Rinne on antanut suostumuksensa palvelussuhteen muuttamiselle.

Esitän, että Sari Marketta Rinteen hoitama sihteerin virka (vak. nro 100154) muutetaan sihteerin työsopimussuhteiseksi toimeksi 1.1.2014 alkaen. Perustettavassa toimessa toimen vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin lakkautettavan em. vastaavan viran vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää muuttaa aluepelastuslaitoksen sihteerin viran (vak. nro 100154) sihteerin työsopimussuhteiseksi toimeksi 1.1.2014 alkaen. Perustettavassa toimessa toimen vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin lakkautettavan em. vastaavan viran vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedTalouspalvelukeskus, palkanlaskenta tiimi 3
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
aoRinne Sari