Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta4712.09.2013

9926-2013 (114)

Autonasentajan viran (vak. nro 100117) muuttaminen autonasentajan työsuhteeksi

Tiivistelmä:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen autonasentaja (vak.nro 100117) on virkasuhteinen. Virassa ei käytetä julkista valtaa. Viranhaltijalle on tarjottu työsuhteista tehtävää entisillä palvelussuhteen ehdoilla sekä annettu viranhaltijalle selvitys työnteon keskeisistä ehdoista, jolloin virkasuhteen muuttamisesta työsopimussuhteeksi voidaan päättää. Järjestely on kustannusneutraali eikä aiheuta lisäystä henkilötyövuosien määrään.

Vsaluelk § 47

Hallintopäällikkö Pertti Soininvaara ja pelastuspäällikkö Mika Kontio 3.9.2013:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksessa on autonasentajan virka (vak.nro 100117). Virkaan kuuluvien tehtävien hoitamisessa ei käytetä julkista valtaa.

Kuntalain mukaan virkasuhde voidaan muuttaa työsuhteeksi, mikäli viran tehtäviin ei kuulu julkisen vallan käyttöä ja työnantaja on tarjonnut viranhaltijalle työsuhteista tehtävää vähintään entisillä palvelusuhteen ehdoilla sekä antanut viranhaltijalle kirjallisen selvityksen työnteon keskeisistä ehdoista.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen autonasentajan virkaa (vak. nro 100117) hoitaa Kimmo Lampela, jonka kanssa on keskusteltu palvelussuhteen muuttamisesta työsopimussuhteeksi ja selvitetty työnteon keskeiset ehdot. Kimmo Lampela on antanut suostumuksensa palvelussuhteen muuttamiselle.

Esitän, että Kimmo Antero Lampelan hoitama autonasentajan virka (vak. nro 100117) muutetaan autonasentajan työsopimussuhteiseksi toimeksi 1.1.2014 alkaen. Perustettavassa toimessa toimen vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin lakkautettavan em. vastaavan viran vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus.

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää muuttaa Kimmo Antero Lampelan hoitaman autonasentajan viran (vak. nro 100117) työsopimussuhteiseksi autonasentajan toimeksi 1.1.2014 alkaen. Perustettavassa toimessa toimen vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus ovat samat kuin lakkautettavan em. vastaavan viran vakanssinumero, palkkahinnoittelukohta, tehtäväkohtainen palkka ja kelpoisuusvaatimus. 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedTalouspalvelukeskus, palkanlaskenta tiimi 3
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi
aoLampela Kimmo