Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta6616.08.2012

8702-2012 (111)

Palkanlaskijan viran (vak. nro 100185) muuttaminen palkkasihteerin työsuhteeksi

Tiivistelmä:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palkanlaskija on virkasuhteinen. Virassa ei käytetä julkista valtaa. Viranhaltijalle on tarjottu työsuhteista tehtävää entisillä palvelussuhteen ehdoilla sekä annettu viranhaltijalle selvitys työnteon keskeisistä ehdoista, jolloin virkasuhteen muuttamisesta työsopi-mussuhteeksi voidaan päättää. Järjestely on kustannusneutraali eikä aiheuta lisäystä henkilötyövuosien määrään.

Vsaluelk § 66

Hallintopäällikkö Olavi Leppäranta 8.6.2012:

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksessa on Turun kaupungin Turun palolaitokseen perustama palkanlaskijan virka (vak.nro 100185). Virkaan kuuluvien tehtävien hoitamisessa ei käytetä julkista valtaa.

Kuntalain mukaan virkasuhde voidaan muuttaa työsuhteeksi, mikäli viran tehtäviin ei kuulu julkisen vallan käyttöä ja työnantaja on tarjonnut viranhaltijalle työsuhteista tehtävää vähintään entisillä palvelusuhteen ehdoilla sekä antanut viranhaltijalle kirjallisen selvityksen työnteon keskeisistä ehdoista.

Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palkanlaskijan virkaa (vak. nro 100185) hoitaa Kaija Jokinen, jonka kanssa on keskusteltu palvelussuhteen muuttamisesta työsopimussuhteeksi ja selvitetty työnteon keskeiset ehdot. Kaija Jokinen on antanut suostumuksensa palvelussuhteen muuttamiselle.

Esitän, että Kaija Jokisen hoitama palkanlaskijan virka (vak. nro 100185) muutetaan palkkasihteerin työsopimussuhteiseksi toimeksi 1.10.2012 alkaen. Vakanssin muut palvelussuhde-ehdot säilyvät ennallaan

Liite 1Palkanlaskijan palvelussuhteen muuttaminen (lomake)

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta päättää muuttaa aluepelastuslaitoksen palkanlaskijan viran (vak. nro 100185) 1.10.2012 alkaen palkkasihteerin työsopimussuhteiseksi toimeksi, jonka muut palvelussuhde-ehdot säilyvät ennallaan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta muut
tiedJokinen Kaija
tiedKoskinen Kirsi


Liitteet:

Vsaluelk § 66
Liite 1:Palkanlaskijan palvelussuhteen muuttaminen (lomake)