Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta3622.03.2012

1579-2012 (21, 029)

Yhtenäinen seurantamenettely riskienhallintaan, tietoturvallisuuteen ja valmiussuunnitteluun

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 36

Valmiuspäällikkö Heikki Vähäkuopus 13.3.2012:

Turun kaupunginhallitus on 4.10.2011 § 448 päättänyt valmiussuunnittelun seurantamekanismista ja aikataulutuksesta. Päätöksen mukaan lauta- / johtokunnat antavat kaupunginhallitukselle arvionsa valmiussuunnittelunsa tilasta helmikuun loppuun mennessä.

Turun riskienhallintapäällikkö Heikki Kunnas esittää riskienhallinnan ja tietoturvallisuuden osalta menettelyä samanlaiseksi valmiussuunnittelun osalta noudatettavan menettelyn kanssa, ja menettelytavasta on laadittu päätösehdotus, josta pyydetään aluepelastuslautakunnan lausuntoa.

Oheismateriaali 1Yhteinen seurantamenettely riskienhallintaan, tietoturvallisuuteen ja valmiussuunnitteluun

Aluepelastuslaitos on valmistellut pelastustoimen osalta lausunnon seurantamenettelyn yhtenäistämisestä.

Liite 1Aluepelastustoimen lausunto riskienhallinnan, tietoturvallisuuden ja valmiussuunnittelun seurantamenettelyehdotuksesta

Pelastusjohtaja Jari Sainio:

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta antaa riskienhallinnan, tietoturvallisuuden ja valmiussuunnittelun seurantamenettelyehdotuksesta liitteenä olevan lausunnon sekä osaltaan hyväksyy ehdotuksen toimintamalliksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKunnas Heikki


Liitteet:

Vsaluelk § 36
Liite 1:Aluepelastustoimen lausunto riskienhallinnan, tietoturvallisuuden ja valmiussuunnittelun seurantamenettelyehdotuksesta