Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunta6517.08.2010

4477-2010 (041)

Toiminnan ja talouden 2. toteutumisennuste 1.1. - 31.12.2010

Tiivistelmä: -

Vsaluelk § 65

Talouspäällikkö Juho Kaituri 5.8.2010:

Turun kaupunginvaltuusto on vuoden 2010 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt, että toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta raportoidaan kaksi kertaa. Toteutumisraportit tehdään heinäkuun lopun tilanteen ja talousarviovuoden lopun tilanteen mukaan. Lisäksi keväällä ja syksyllä raportoidaan talouden ennusluvut.

Keskushallinnon talousasiat laatii raportin heinäkuun lopun tilanteen mukaan talousarvion menojen ja tulojen toteutumisennusteen sekä toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta hallintokuntien ennusteiden perusteella, jotka viedään kaupunginhallituksen käsittelyyn syyskuussa. Raportointiin tulee sisällyttää lautakuntien selvitykset sekä kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien niiden johdosta antamat lausunnot, mikäli raportti lautakunnan osalta poikkeaa kaupunginvaltuuston vahvistamasta talousarviosta ja taloussuunnitelmasta. Ennustetta hyödynnetään myös yhtenä kaupungin rahoitussuunnittelun pohjatietona.

Oheismateriaali 1Talouden 2. toteutumisennuste 2010

Oheismateriaali 2Toiminnallisten tavoitteiden toteutumisennuste

Pelastusjohtaja Jari Sainio:                

EhdotusVarsinais-Suomen aluepelastuslautakunta merkitsee tiedokseen toiminnan ja talouden 2. toteutumisennusteen ajalta 1.1 -31.12.2010.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talousasiat