Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunta 115 09.06.2011 15

6861-2011 (061)

Puolalan koulun luonnontieteiden ja terveystiedon opetusvälinehankinta

Tiivistelmä: -

Vapelk § 115

Talouspäällikkö Anne Takalo:

 

Puolalan koulun ja Puolalanmäen lukion Puutarhakadun peruskorjauksen ensimmäinen vaihe valmistuu heinäkuussa 2011, ja koko remontin on määrä olla valmis kuluvan vuoden lopussa. Korjattaviin tiloihin valmistuu sekä peruskoulun että lukion luonnontieteiden ja terveystiedon opetustilat.

 

Peruskorjattava kiinteistö on rakennettu kahdessa vaiheessa 1800-luvun lopussa ja 1950-luvulla. Kiinteistössä ei ole tähän asti ollut asianmukaisia luonnontieteiden opetustiloja, joissa nykyaikaiset demonstraatiot ja oppilastyöt olisivat olleet mahdollisia. Puolalan kouluun ei ole vuosikymmeniin juurikaan hankittu luonnontieteiden työvälineitä, mittalaitteita tai demonstraatiovälineitä. Olemassa olevat käyttökelpoiset välineet on kuitenkin varastoitu, ja ne otetaan käyttöön remontin valmistuttua. Peruskorjattujen tilojen varustaminen oppilastöitä varten vastaa kuitenkin lähes uuden koulurakennuksen ensikertaista varustamista.

 

Peruskorjattaviin luonnontieteiden ja terveystiedon tiloihin ollaan hankkimassa fysiikan, kemian, biologian, maantiedon ja terveystiedon opetusvälineitä. Listaus tarvittavista välineistä on suunniteltu yhdessä opettajien kanssa. Edellä mainitun pohjalta IS-VET Oy tarjoaa välineet yhteishintaan 56 173,09 euroa, alv 0%. Fysiikka-kemian osuus on 44 433,89 euroa, maantieto/biologian 8 377,36 euroa ja terveystiedon 3 361,84 euroa. IS-VET Oy on Turun kaupungin kilpailuttama puitesopimustoimittaja.

 

Oheismateriaali 1              IS-VET Oy:n tarjous on nähtävänä lautakunnan kokouksessa.

 

Ehdotus       Varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunta päättää, että Puolalan koulun luonnontieteiden ja terveystiedon tilat varustetaan em. mukaisesti. Opetusvälineet tilataan IS-VET Oy:ltä yhteishintaan 56 173,09 euroa, alv 0%. Hankinta suoritetaan kalustamiseen varatuista, vuoden 2011 investointirahoista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoIS-VET Oy
tiedNousiainen Tuomas
tpvTakalo Anne