Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto2905.06.20235

4105-2015 (639, 630, 065, 059)

Lausuntopyyntö Turun raitiotien yleissuunnitelmasta Satama-Varissuo

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 29

Kehittämispäällikkö Maarit Luukkaa 5.6.2023:

Turun kaupunginhallitus pyytää lausuntoa Turun raitiotien yleissuunnitelmaan Satama-Varissuo liittyen. Saadut lausunnot palvelevat Turun kaupunginhallituksen päätöksentekoa raitiotiesuunnittelun jatkamisesta.

Kirjalliset lausunnot tulee toimittaa 22.6.2023 mennessä. Lausuntoa ei tarvitse jättää, jos kokee, että asiasta ei ole tarpeen lausua. Lausuntopyyntö on asialistan liitteenä. Lausuntomateriaali on​ hankesivuilla​​ www.turku.fi/raitiotie​ (suora linkki aineistoihin:​​ https://www.turku.fi/asuminen-ja-ymparisto/projektit-ja-hankkeet/raitiotie/raitiotien-suunnitelmat-ja-selvitykset). Lisätietoja asiasta antaa kehittämispäällikkö Juha Jokela​​ juha.jokela@turku.fi.

Liite 1​ Lausuntopyyntö Turun raitiotien yleissuunnitelmasta Satama-Varissuo​​

Ehdotus​Lausuntopyyntö merkitään tiedoksi. Vanhusneuvosto päättää laatiiko se lausunnon Turun raitiotien yleissuunnitelmasta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Lisäksi vanhusneuvosto päätti että ne jäsenet, jotka haluavat antaa mielipiteensä vanhusneuvoston yhteiseen lausuntoon lähettävät ne puheenjohtajalle su 11.6. mennessä lausuntomuodossa. Muut lausuvat asiasta yksityishenkilönä mikäli haluavat. Vanhusneuvosto ei ota yhteistä kantaa siihen kannattaako se raitiotietä, vaan tuottaa näkemyksiä siitä kuinka ikäihmisten tarpeet tulee huomioida asiassa.


Liitteet:

Vanhusne § 29
Liite 1:Lausuntopyyntö Turun raitiotien yleissuunnitelmasta Satama-Varissuo