Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto12502.12.202014

935-2020 (07 02 01)

Muut asiat

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 125

Sihteeri Tiina Mäkinen 2.12.2020:

EhdotusVanhusneuvosto keskustelee jäsenten esiin nostamista asioista.

PäätösPuheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaa on sopimassa arviointikeskustelua toimialajohtaja Riitta Liuksan kanssa ja hän tiedusteli mistä aiheista vanhusneuvosto haluaisi toimialajohtaja Liuksan kanssa käytävän keskustelua. Per-Olof Nordin ilmoitti, että yhteydenotto puhelimitse terveysasemien ajanvarauspalveluun pitäisi saada kuntoon. Terveysasemien ajanvarauspalvelunumeroon soitettaessa kestää kauan ennen kuin pääsee keskustelemaan ajanvarauksia hoitavan henkilön kanssa. Pekka Aho halusi selvitettävän toimiiko kotihoidon tukipalveluna antama saunapalvelu korona-aikana.

Puheenjohtaja Vierimaa ilmoitti, että jatkossa tulee panostaa neuvoston viestintään. Päivitetty esite on menossa painoon.

Välimuotoista asumista Turkuun suunnittelevaan työryhmään tulee puheenjohtaja Vierimaan mielestä saada vanhusneuvoston edustaja mukaan.

Puheenjohtaja Vierimaa tiedotti lisäksi, että yhteen Kauppatorin Toripaviljongeista on tulossa kahvila eläkeläisille ja lapsiperheille (ks. tarkemmin kaupunginhallituksen 9.11.2020 kokouksen pöytäkirja § 471).