Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto7909.09.202012

939-2020 (07 02 01)

Yhteydenotot

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 79

Sihteeri Tiina Mäkinen 9.9.2020:

EhdotusVanhusneuvosto keskustelee sille osoitetuista yhteydenotoista.

PäätösMerkittiin tiedoksi ja eteenpäin sidosryhmille tiedotettavaksi Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n Ikäteknologiakeskuksen lähettämä pankkipalvelukysely.

Pekka Ahon saama yhteydenotto koskien Turun terveysasemien ajanvarauspalvelun ruuhkautumista päätettiin välittää puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaan kautta tiedoksi hyvinvointitoimialan toimialajohtaja Riitta Liuksalle. Lisäksi päätettiin, että Timo Nurmio ja puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaa ottavat asian esille sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa.

Satu Järvenpää Turun Lähimmäispalveluyhdistyksestä oli ollut yhteydessä Marjut Aaltoon. Liikkuva resurssikeskus on tehnyt raportin kotona asuvien ikäihmisten poikkeusajan kuulumisista (Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin yhteistyö)

Raporttiin on tehty opiskelijatyönä yksilöhaastatteluja ja sen lisäksi he ovat keränneet koko ajan havaintoja parveketempauksissa, Juttuluurissa ja nyt Liikkuvan resurssikeskuksen pysäkeillä jne. Liikkuva resurssikeskus tulisi mielellään esittelemään raporttiaan vanhusneuvostolle ja keskustelemaan sen sisällöstä vanhusneuvoston kanssa

Päätettiin, että kutsutaan Liikkuvan resurssikeskuksen edustajat esittelemään raporttiaan johonkin neuvoston tulevista kokouksista.