Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto6811.10.201713

1325-2017 (017)

Lauta- ja johtokuntien kuulumiset

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 68

Sihteeri Tiina Mäkinen 11.10.2017:

Vanhusneuvoston jäsenet, jotka toimivat lauta- ja johtokuntien jäseninä, tiedottavat tässä kohdin käsiteltävinä olleista ikäihmisiin liittyvistä asioista aina niiden suunnittelusta varsinaisiin päätöksiin asti.

EhdotusMerkitään tiedoksi.

PäätösUlla-Maija Vierimaa toimii kaupunginhallituksen varaedustajana sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Vierimaa tiedotti ko. lautakunnan osalta kohdennettujen järjestöavustusten hakuajan olevan käynnistynyt ja hakuaika päättyy lokakuun lopussa. Hakemukset täytetään ja tallennetaan liitteineen sähköisessä avustusten hakujärjestelmässä (Kulta2). Lisätietoa avustuksesta, käyttöjärjestelmän opas ja linkki hakuun löytyvät internetsivuilta:

http :// www.turku.fi/turku-tieto/avustukset/sosiaali-ja-terveyslautakunnan-myontamat-avustukset

Vanhusneuvosto päätti Ulla-Maija Vierimaan esityksestä, että Pekka Paatero ja Leif Westerén seuraavat jatkossa sosiaali- ja terveyslautakunnan käsittelemiä ikäihmisiin liittyviä asioita ja kertovat niistä seuraavassa kokouksessa.

Pekka Paatero kertoi Turun hakeneen Valtiokonttorilta sotaveteraanien kuntoutukseen ja palveluihin 1,4 miljoonan €:n lisämäärärahan. Paateron mukaan hyvinvointitoimialalta on saatu hyvä selvitys siitä miten määrärahaa on tänä vuonna käytetty.