Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto11609.11.20168

182-2016 (017)

Lauta- ja johtokuntien kuulumiset

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 116

Sihteeri Tiina Mäkinen 9.11.2016:

Vanhusneuvosto sopi 13.5.2015 kokouksessaan, että ne vanhusneuvoston jäsenet, jotka toimivat lauta- ja johtokuntien jäseninä, tiedottavat tässä kohdin niissä käsiteltävistä ikäihmisiin liittyvistä asioista aina niiden suunnittelusta varsinaisiin päätöksiin asti. Vanhusneuvosto nimesi 2.12.2015 kokouksessaan osan jäsenistään, jotka eivät toimi lauta- ja johtokuntien jäseninä, seuraamaan lauta- ja johtokuntien esityslistoja ja pöytäkirjoja ja raportoimaan niissä esillä olleista ikäihmisiin liittyvistä asioista vanhusneuvoston seuraavassa kokouksessa esityslistan kohdassa lauta- ja johtokuntien kuulumiset.

(Ks. tarkemmin vanhusneuvoston pöytäkirja 2.12.2015 §101).

EhdotusMerkitään tiedoksi.

PäätösVanhusneuvosto totesi, että Raili Engdahlin erottua henkilökohtaisista syistä vanhusneuvoston jäsenyydestä vanhusneuvostossa ei ole enää varsinaisena jäsenenä sosiaali- ja terveyslautakunnan edustajaa. Vanhusneuvosto päätti, että sosiaali- ja terveyslautakunnan esityslistoja ja pöytäkirjoja jatkossa seuraavat ja niissä esillä olleista ikäihmisiin liittyvistä asioista vanhusneuvoston seuraavassa kokouksessa raportoivat Pekka Paatero ja Leif Westerén.

Seppo Koski kertoi puhuneensa penkkitarpeista kiinteistöliikelaitoksen johtokunnalle. Puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaa kertoi myös olleensa yhteydessä kiinteistöliikelaitoksen ylläpitopäällikkö Mari Heliniin ja kertoneensa, että penkkejä kaivattaisiin lisää vanhusvoittoisille alueille kuten Suikkilaan ja Uittamolle. Myös Länsikeskuksen alueelle kaivataan penkkejä lisää, sillä ikäihmisiä liikkuu runsaasti alueen kaupoissa.