Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto8914.09.201611

180-2016 (002, 001)

Yhteydenotot

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 89

Sihteeri Tiina Mäkinen 14.9.2016:

EhdotusVanhusneuvosto keskustelee sille osoitetuista yhteydenotoista.

PäätösSihteeri Tiina Mäkinen kertoi Turun Seudun Vanhustuki ry:n toiminnanjohtaja Nina Karunevan 13.9.2016 lähettämästä sähköpostista, jossa Karuneva ilmaisee yhdistyksensä puolesta huolen vanhuspalvelulakiin kaavailtuihin muutosesityksiin. Turun Seudun Vanhustuki ry on erityisesti huolissaan vanhuspalvelujen hoitajamitoituksesta, erityisosaamisen vaatimuksen poistamisesta sekä vastuuhoitajan nimeämisen poistamisesta.

Vanhusneuvosto keskusteli ko. yhteydenotosta. Pekka Paateron esityksestä vanhusneuvosto päätti, että Karunevalle vastataan vanhusneuvoston seuraavan asian kehittymistä ja ottavan kantaa asiaan aikanaan kun on siihen ensin perehtynyt.

Varapuheenjohtaja Marjatta Sinervo oli saanut yhteydenoton liittyen suoramyyntituotteiden (kala, vihannekset yms.) myynnin lopettamiseen Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen johdon toimesta Lehmusvalkaman pihalla.

Vanhusneuvosto keskusteli ko. yhteydenotosta. Pekka Paateron esityksestä vanhusneuvosto päätti, että asia ei kuulu vanhusneuvoston toimialaan.