Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto10102.12.201514

164-2015 (019, 017)

Lauta- ja johtokuntien kuulumiset

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 101

Sihteeri Tiina Mäkinen 2.12.2015:

Vanhusneuvosto sopi 13.5.2015 kokouksessaan, että ne vanhusneuvoston jäsenet, jotka toimivat lauta- ja johtokuntien jäseninä, tiedottavat tässä kohdin niissä käsiteltävistä ikäihmisiin liittyvistä asioista aina niiden suunnittelusta varsinaisiin päätöksiin asti.

EhdotusMerkitään tiedoksi.

PäätösVanhusneuvosto päätti puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaan ehdotuksesta, että jatkossa seuraavat henkilöt seuraavat lauta- ja johtokuntien esityslistoja ja pöytäkirjoja ja raportoivat niissä esillä olleista ikäihmisiin liittyvistä asioista vanhusneuvostolle seuraavassa kokouksessa esityslistan kohdassa lauta- ja johtokuntien kuulumiset:

Sosiaali- ja terveyslautakunta - Raili Engdahl, apuna Leif Westerén ja Pekka Paatero

Kulttuurilautakunta – Tarja Lessig

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta – varapj. Marjatta Sinervo

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta – pj. Ulla-Maija Vierimaa

Liikuntalautakunta – Heidi Haapala

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta – Seppo Koski

Marjut Aalto ilmoittaa edelleen Palvelutori Poijun päivystysvuorot ja vanhusneuvoston järjestämät tapahtumat tiedoksi Turun Sanomien Minne tänään ja Yhdistykset toimivat -palstoille. 

Vanhusneuvoston esittäytymiset valtuustoryhmille aloitettiin maanantaina 30.11.2015, jolloin esittäydyttiin perussuomalaisten ja Vasemmistoliitto ry:n valtuustoryhmille. Vanhusneuvostoa em. tapaamisissa edustivat puheenjohtaja Vierimaa, Seppo Leivo ja Pekka Paatero.

Valtuustoryhmille esittäytymiset jatkuvat 25.1.2016, jolloin vuorossa ovat SDP:n (klo 17.00) ja Kokoomuksen (klo 17.30) valtuustoryhmät.

Kevätkaudella 2016 on puheenjohtaja Vierimaan mukaan tarkoitus esittäytyä myös Vihreä liiton, RKP:n, kristillisdemokraattien ja Keskustan valtuustoryhmille.