Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto5602.09.201510

162-2015 (449)

Tulevat tilaisuudet ja niihin osallistuminen

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 56

Sihteeri Tiina Mäkinen 2.9.2015:

EhdotusVanhusneuvosto valitsee edustajat tuleviin tilaisuuksiin.

PäätösVanhusneuvosto on saanut kutsun Setan Yhdenvertainen vanhuus -projektin ja Turun seudun Setan avoimeen Ei kai taas kaappiin -koulutukseen. Koulutuksen tarkempi ohjelma on lähetetty tiedoksi vanhusneuvoston jäsenille sähköpostitse 10.8.2015.

Kunnonkoti on lähettänyt vanhusneuvostolle tietoa syksyn ohjelmistostaan (ks. 1.9.2015 sihteerin välittämä sähköposti).

Esperi Care Oy on kutsunut vanhusneuvoston vierailulle uuteen hoivakotiinsa Braheen. Päätettiin, että ne vanhusneuvoston jäsenet ja varajäsenet, jotka ovat kiinnostuneita vierailemaan hoitokodissa, ovat yhteydessä sihteeriin vierailuajankohdan sopimiseksi Esperi Care Oy:n kanssa.

Puheenjohtaja Ulla-Maija Vierimaa osallistuu vanhusneuvoston edustajana Turun päivänä 20.9.2015 kaupungintalolla järjestettävään uuden monikulttuurisuusneuvoston paneelikeskusteluun.

Puheenjohtaja Vierimaa on kesän aikana valmistellut Kaskenlinnan sairaalassa 22.9.2015 klo 9 alkaen järjestettävää geriatria-aiheista seminaaria vanhusneuvoston jäsenille. Tilaisuuden tarkempi ohjelma lähetetään myöhemmin.

Puheenjohtaja Vierimaa on miettinyt alustavasti myös järjestöille mahdollisesti marraskuussa järjestettävää avointa yleisötilaisuutta.

Vanhusneuvosto päätti myös kutsua kaupunginvaltuuston puheenjohtajat vuorotellen vierailemaan vanhusneuvoston kokouksissa.