Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto4604.06.201511

2490-2015 (449)

Muut asiat

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 46

Sihteeri Tiina Mäkinen 27.5.2015:

EhdotusVanhusneuvosto keskustelee jäsenten esiin nostamista asioista.

PäätösPuheenjohtaja Vierimaan mielestä vanhusneuvoston nettisivut kaipaavat päivitystä. Sihteeri kertoi kaupungin verkkosivujen uudistuvan ja siinä yhteydessä uudistuu myös vanhusneuvoston sivujen ilme. Kaupungin vanhat sivut poistuvat käytöstä 30.6.2015. Kaupungin tulevista verkkosivuista on julkaistu yleisölle avoin beta- eli testiversio, johon pääse tutustumaan osoitteessa http://beta.turku.fi/. Sihteeri esitteli ko. linkin kautta avautuvia sivuja kokouksessa ja kehotti vanhusneuvostoa antamaan palautetta sivujen käytettävyydestä sivuilta aukeavan palautekanavan välityksellä.

Päätettiin, että vanhusneuvoston jäsenet ja varajäsenet ilmoittavat puheenjohtajalle, mikäli haluavat, että vanhusneuvoston yhteystiedot kohdassa on nettilinkitys jäsenten ja varajäsenten edustamiin yhdistyksiin. Samalla jäsenet voivat ilmoittaa, mikäli haluavat puhelinnumeronsa näkyviin ko. sivulle.

Puheenjohtaja Vierimaa pohti, pitäisikö vanhusneuvoston esittää vetoomus, kannanotto sen puolesta, että seniorirannekkeen hintaan ei tulisi ensi vuoden alusta korotuksia vaan hinta säilyisi nykyisellään eli 30 €/ 6 kk + 8 € rannekemaksu ensimmäisellä ostokerralla. Asiassa etenemisestä ei tehty päätöstä.