Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto3413.05.20158

164-2015 (019, 017)

Lautakuntien kuulumiset

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 34

Sihteeri Tiina Mäkinen 6.5.2015:

Vanhusneuvosto sopi kokouksessaan 2.11.2011, että lautakuntien edustajat tuovat jatkossa terveiset vanhusneuvostolle edustamiensa lautakuntien asioista.

EhdotusMerkitään tiedoksi.

PäätösVanhusneuvosto kävi aluksi keskustelun siitä, että nykyisessä vanhusneuvostossa ei enää ole nimettynä lautakuntien edustajia ja tästä syystä ko. kohdan esittelytekstiä tulisi miettiä uudelleen. Kokouksessa ei tullut esille uutta esitystä uudeksi esittelytekstiksi.

Päätettiin, että myös jatkossa ne vanhusneuvoston jäsenet, jotka toimivat lautakuntien ja johtokuntien jäseninä, tiedottavat tässä kohdin niissä käsiteltävistä ikäihmisiin liittyvistä asioista aina niiden suunnittelusta varsinaisiin päätöksiin asti.

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan jäsen Ulla-Maija Vierimaa kertoi, että Kakskerran osayleiskaavaa ollaan laatimassa ja Ruusukorttelin palvelukeskuksen laajennus tullaan toteuttamaan lähivuosina.

Vanhusneuvosto keskusteli yleisellä tasolla Kunnallissairaalantien kaavoituksesta ja Mäntymäen alueen soveltumisesta ikäihmisten asumiseen.