Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupungin vanhusneuvosto1311.02.20156

162-2015 (449)

Tulevat tilaisuudet ja niihin osallistuminen

Tiivistelmä: -

Vanhusne § 13

Sihteeri Tiina Mäkinen 11.2.2015:

EhdotusVanhusneuvosto valitsee edustajat tuleviin tilaisuuksiin.

PäätösAarnen talli järjestää avoimet ovet tilaisuuden Kupittaan urheiluhallissa 18.2.2015. Ohjelmassa on luvassa kuntoilua, musiikkia ja tutustumista Aarnen tallin jäseniin. 

Vaikuttajaryhmien edustajille ja kaupungin yhteyshenkilöille esitellään Turun kaupungin viestinnän periaatteita 20.3.2015. Tilaisuuden ohjelma tarkentuu myöhemmin. Vanhusneuvostosta tilaisuuteen toivotaan osallistuvan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä 2-3 jäsentä.

Osa vanhusneuvoston jäsenistä on saanut kutsun EETU ry:n ja SITRA:n järjestämään Vahvat vanhusneuvostot - loppuseminaariin Helsinkiin 26.3.2015. Vierimaa ilmoitti osallistuvansa tilaisuuteen.

Vanhusneuvosto kävi keskustelua siitä, miten eri tilaisuuksien anti välitetään tiedoksi vanhusneuvoston muille jäsenille. Päätettiin, että osallistuttaessa vanhusneuvoston edustajana tilaisuuksiin, johon ei ole kutsuttu vanhusneuvostoa kokonaisuudessaan, osallistuja lähettää sähköpostitse lyhyen raportin vanhusneuvostolle tilaisuuden sisällöstä. Tilaisuuden ohjelman ja siihen liittyvät esitykset voi samalla jakaa kaikille tiedoksi myös