9378-2014 (449)

 

Vanhusneuvoston sihteerin nimeäminen

 

 

Tulosaluejohtaja Sari Ahonen 5.9.2014:

 

Vanhuspalvelulain 11 §:n mukaan vanhusneuvosto on otettava mukaan ikääntyneen väestön hyvinvointia koskevan suunnitelman valmisteluun sekä palvelujen riittävyyden ja laadun arviointiin. Lisäksi neuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka ikääntyneen väestön tarvitsemien palvelujen kannalta.

 

Kunnan on vanhuspalvelulain mukaan huolehdittava vanhusneuvoston toimintaedellytyksistä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kunta osoittaa toimitilat kokousten järjestämistä varten, huolehtii kokousten järjestämisestä ja niistä aiheutuneiden kustannusten maksamisesta. Vanhusneuvoston toimintaedellytyksiä vahvistaa myös se, että kunnan palveluksessa oleva henkilö toimii vanhusneuvoston sihteerinä.

 

Vanhusneuvoston sihteerinä on toiminut ajalla 1.1.2012 – 9.9.2014 palvelupäällikkö Eija Salmiosalo. Esitän, että suunnittelija Tiina Mäkinen toimii vanhusneuvoston sihteerinä 10.9.2014 alkaen.

 

Päätös          Päätän nimetä vanhusneuvoston sihteeriksi 10.9.2014 alkaen suunnittelija Tiina Mäkisen.

 

 

 

 

 

Riitta Liuksa

 

toimialajohtaja

 

 

Jakelu

   ilm Mäkinen Tiina

   tied Salmiosalo Eija

   ilm Sinervo Marjatta

   ilm Vierimaa Ulla-Maija