Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Vammaisneuvosto5020.05.20218

9859-2016 (641, 613, 627)

Asemakaavanmuutosehdotus; VI kaupunginosan kortteliin 29, urheilu- ja virkistyspalvelualueelle sekä liittyville katualueille (os. Tuureporinkatu 2) Parkinkenttä (16/2016)

Tiivistelmä: -

Vammais § 50

Kaupunkiympäristötoimiala, kaavoitus, kaavoitusarkkitehti Nella Karhulahti 23.4.2021:

Kaupunkiympäristötoimialan kaavoitus pyytää lausuntoanne otsikossa mainitulle alueelle laaditusta, 16.4.2021 päivätystä asemakaavanmuutosehdotuksesta.

Lähettänette lausuntonne 31.5.2021 mennessä.

Mikäli lausuntoa tai ilmoitusta siitä, että lausunto on tulossa, ei toimiteta määräajassa, katsotaan, että viranomaisella ei ole huomautettavaa ehdotuksen johdosta.

Selvitykset ja raportit

Kaavaan liittyvä aineisto ja selvitykset ovat tutustuttavissa kaupungin internetsivuilla kaavahaussa www.turku.fi/kaavahaku taikka polun kautta:

Turku.fi pääsivu > Asuminen ja ympäristö > Kaupunkisuunnittelu > Asemakaavoitus > Vireillä olevat asemakaavat > Kohta: Vireillä olevat asemakaavat uudessa verkkosivujen haussa

Yleisötilaisuus

Kaavaehdotusta esitellään yleisötilaisuudessa 5.5.2021 klo 18-20. Tilaisuus järjestetään Teamsin Live Eventtinä. Tilaisuuden osallistumislinkki löytyy osoitteesta https://www.turku.fi/parkinkentta

Tervetuloa osallistumaan esittelyyn.

Sihteeri Sari Huusko:

EhdotusVammaisneuvosto tutustuu asemakaavamuutosehdotukseen ja päättää lausunnon antamisesta.

PäätösVammaisneuvosto päätti antaa asemakaavaehdotuksesta seuraavan lausunnon:

Vammaisneuvoston lausunto asemakaavaehdotuksesta Parkinkenttä

Vammaisneuvosto katsoo, että Parkinkentän alueen liikenne on vilkasta ja liikenneturvallisuus on huomioitava kaikessa suunnittelussa. Liikennesuunnittelussa on huomioitava ja varmistettava saattoliikenteen tarvitsema tila ja sen turvallisuus.

Jakelu

lausKaupunkiympäristötoimiala