Kelan postilaatikot Kauppatorin Monitorissa

 

Turun vammaisneuvosto on jättänyt kirjeen koskien Turun palvelupisteen asiakkaiden asiointia Kelan postiluukulla.

Kelan Turun palvelupiste on muuttanut 16.9.2020 yhteisiin tiloihin Kauppatorin Monitoriin Turun kaupungin palveluiden kanssa. Kauppatorin Monitorin sisätilassa sijaitsee Kelan postilaatikko, johon asiakkaat voivat jättää Kelalle osoitettuja asiakirjoja. Yhteinen postilaatikko Turun kaupungin kanssa löytyy myös ulkoa, kauppahallin kujalta. Myös tänne asiakkaat voivat jättää asiakirjoja, jotka on osoitettu Kelalle tai Turun kaupungille.

Kela on tietoinen pysäköinnin haasteista KOP-kolmion ympärillä sekä keskustassa. Turun kaupunki on selvittänyt mahdollisuuksia tehdä muutoksia pysäköintiin KOP-kolmion ympäristössä ja tästä on annettu selvitykset vammaisneuvostolle.

Kelan Turun palvelupisteeseen jätetyt asiakirjat postitetaan eteenpäin Kelan Skannauskeskukseen, jossa posti siirretään sähköiseen järjestelmäämme käsiteltäväksi. Postilaatikkoon tai asiakaspalveluumme jätettyjä asiakirjoja ei siis käsitellä paikan päällä Kauppatorin Monitorissa.

Vammaisneuvosto ehdottaa, että asiakkaat voisivat jättää Kelalle osoitetun postin Eerikinkatu 26:n postilaatikkoon. Tässä tilassa ei ole enää Kelan asiakaspalvelua.

Asiakkaat voivat lähettää asiakirjat Kelaan sähköisen asioinnin kautta tai postittaa suoraan osoitteella Kela, PL 10, 00056 KELA. Tähän osoitteeseen lähetämme myös Kauppatorin Monitorin postilaatikkoon tai asiakaspalveluun jätetyt Kelaan osoitetut asiakirjat.

Tässä tilanteessa asiakas voi myös käyttää vastauslähetystunnusta, jolloin hänelle ei aiheudu postikuluja:

   Kansaneläkelaitos

Tunnus 5002877

00006 VASTAUSLÄHETYS

 

Ystävällisesti   

Satu Osola

Ryhmäpäällikkö

Turun palveluryhmä